Skocz do zawartości

Szymikao

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałbym się od Was czegoś dowiedzieć,a dokładniej od użytkowników roweru Kross Sign Ds2.Jaki jest ten rower.Do czego jest najlepszy i czy można nim w las na ostre zjazdy jechać.Różnice między Ds2 ,a Ds -chodzi o osprzęt,który bardziej polecacie lub który bardziej wam do gustu przypadł.Przedział cenowy-od jakiej do jakiej ceny można go kupić.Miło by było jakbyście posyłali mi linki.Ogólnie wszystko o tym rowerku piszcie co wiecie.

Napisano

Mam DS2 także moja subiektywna opinia, rower w swoim fabrycznym wyposażeniu przeznaczony jest do wyścigów Dual Slalom/4X. Przynajmniej na dobry początek.

Do każdego innego wykorzystania trzeba go sobie trochę przekonfigurować. Do lasu to zmieniłbym opony i amortyzator (typowo dirtowe), tylniej piaście też nie ufam.

Ramka mimo że ciężka ma fajną geometrię, przyjemnie się prowadzi. Jak kupowałem był w dość atrakcyjnej cenie, adekwatnie do wyposażenia :D.

Napisano

Jakie części byś do niego polecał?A i jeszcze jedno czy miałeś do czynienia z ds1?Jeżeli tak to jakieś różnice,bo się zastanawiam na tymi dwoma rowerumi.Za Ds'em 2 przemawiają hydrauliki.Amortyzator raczej w dwóch typach do wymiany,ale o to się nie martwię,bo kumpel ma PIKE'A i mówił żębym go brał bo cena super.Oponki to można wymienić.Jakie są w DS2 opony?Chodzi o typ do czego najbardziej się nadają?Cena-do jakiej ceny można kupować,za ile Ty kupiłeś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...