MattAccat Napisano 9 Maja 2012 Napisano 9 Maja 2012 Witam Mam 175 cm wzrostu i 55 kg , potrzebuje roweru do jazdy w trudnym terenie leśnym i dość górzystym ( tereny wokół Krakowa) . Dysponuje kwotą jak w temacie. Zastanawiam się nad rowerami (2012) : Kross A3 , A6 , unibike evolution lub Flite ( jeśli się aż tak bardzo różnią ) i na końcu rockrider 6.4 Z góry dziękuje za pomoc.
Matro Napisano 9 Maja 2012 Napisano 9 Maja 2012 Witam Mam 175 cm wzrostu i 55 kg , potrzebuje roweru do jazdy w trudnym terenie leśnym i dość górzystym ( tereny wokół Krakowa) . Dysponuje kwotą jak w temacie. Zastanawiam się nad rowerami (2012) : Kross A3 , A6 , unibike evolution lub Flite ( jeśli się aż tak bardzo różnią ) i na końcu rockrider 6.4 Z góry dziękuje za pomoc.
Sagitt77 Napisano 9 Maja 2012 Napisano 9 Maja 2012 Myślę, że nie znajdziesz nic lepszego niż to jeśli tylko dołozysz jeszcze 2 stówki (potwierdzone w teście Magazynu Rowerowego : http://allegro.pl/wh...2333654095.html Masz tu amor powietrzny, dobre nowoczesne hamulce i porządną resztę osprzętu. Zapytaj tylko o swój rozmiar, czyli chyba 18'.
Matro Napisano 9 Maja 2012 Napisano 9 Maja 2012 te modele krossa i unibike różnią się tylko osprzętem, to wyszstko zależy jak czesto i jak intensywnie bedziesz jezdzić ja bym brał flite i/lub krossa A6 (sam myślę nad jednym z nich ) bo mają super osprzęt w porównianiu z ceną przymież się do nich zobacz jaki ci sie jezdzi na kazdym z nich i jak odpowiada wizualnie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.