m0rdeczka Napisano 21 Sierpnia 2012 Napisano 21 Sierpnia 2012 Niestety taka komercjalizacja, wszędzie teraz są reklamy. One po prostu włażą na nas nie ważne gdzie i kiedy jesteśmy. A w kinach puszczają to na początku żeby ludzie sobie mogli kupić popcorny czy inne szatańsko drogie ścierwa i pójść do toalety.
drzewonski Napisano 22 Sierpnia 2012 Napisano 22 Sierpnia 2012 Niestety taka komercjalizacja, wszędzie teraz są reklamy. One po prostu włażą na nas nie ważne gdzie i kiedy jesteśmy. A w kinach puszczają to na początku żeby ludzie sobie mogli kupić popcorny czy inne szatańsko drogie ścierwa i pójść do toalety. to prawda. ale przynajmniej nie ma strachu,że się bardzo spóźnimy na film - spokojnie można wejść na salę po rozpoczęciu seansu. a ostatnio w kinie byłem na filmach W.Allena, niestety nie na tym najnowszym - ale jak się nie ma co się lubi..
bigos97 Napisano 22 Sierpnia 2012 Napisano 22 Sierpnia 2012 Fast Five i wszystkie części serii " szybko i wściekle " Jestem fanem tego filmu i niektóre części oglądałem po 20 razy Czekam na kolejną część :teehee:
Mod Team Puklus Napisano 23 Sierpnia 2012 Mod Team Napisano 23 Sierpnia 2012 Reklamy w kinie są przed każdym filmem, więc nie wiem w czym problem Ja rozumiem ze są reklamy ale 30-40 min reklam to w moim mniemaniu przesada, wole sobie ściągnąć film i oglądać bez.
djdan Napisano 26 Sierpnia 2012 Napisano 26 Sierpnia 2012 To wiadomo, ale ja jak idę do kina 2, 3 razy w roku i to we wakacje, to reklamy mi nie przeszkadzają, zwłaszcza, że są śmieszne (przynajmniej przed Epoką lodowcową takie były) Pzdr!
Szmitxx Napisano 29 Sierpnia 2012 Napisano 29 Sierpnia 2012 Niezniszczalni 2, dobry film, stare dobre kino akcji, na czas seansu można wsadzić mózg do słoika z formaliną, odprężyć się, wziąć colę, popcorn i oglądać burzę eksplozji;]
Przemek06 Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 Ostatnio na : ,,Spadaj tato'' a już niedługo premiera Paktofoniki
ukaniex Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 "Abraham Lincoln... " na 10 dałbym mu 4 za ogólną realizację i chęć stworzenia kolejnego filmu o wampirach, nie porywa. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2
Sansei6 Napisano 12 Września 2012 Napisano 12 Września 2012 Niezniszczalni 2, dobry film, stare dobre kino akcji, na czas seansu można wsadzić mózg do słoika z formaliną, odprężyć się, wziąć colę, popcorn i oglądać burzę eksplozji;] Heheh coś tym jest... szkoda, tylko, że tłumaczenie kultowych tekstów na PL kuleje No i boski Chuck tak wpada i wypada bez sensu... ale ogólne dobre stare kino akcji z mnóstwem wybuchów i strzelaniny oraz rozwalających tekstów... no i znani kolesie taka stara gwardia... niedawno w tv była pierwsza część i jednak 2 dla mnie lepsza, mimo ww mankamentów
ukaniex Napisano 13 Września 2012 Napisano 13 Września 2012 Co mnie zdziwilo w tym filmie (a może niesłusznie) to kiepska realizacja, bardzo słabe efekty, nieostre ujęcia. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2
kamfan Napisano 13 Września 2012 Napisano 13 Września 2012 Niestety taka komercjalizacja, wszędzie teraz są reklamy. One po prostu włażą na nas nie ważne gdzie i kiedy jesteśmy. A w kinach puszczają to na początku żeby ludzie sobie mogli kupić popcorny czy inne szatańsko drogie ścierwa i pójść do toalety. Na szczęście jeszcze nie wszędzie Są jeszcze małe kina (w Krakowie np. Kino pod baranami, Agrafka, Mikro itp), które tego całego syfu na początku filmów nie puszczają. Niestety duże multipleksy niszczą całą magię kina Idąc do multipleksu do galerii handlowej jest całkowicie inny klimat niż w "prawdziwych" kinach, które istnieją w oddzielnych często zabytkowych budynkach. Już nie wspominam o tym, że w multipleksach puszczają wyłącznie jakieś komercyjne szmiry (choć na niektórych można się ciekawie bawić), ciężko zobaczyć tam jakieś ambitniejsze kino, nie mówiąc już o jakiś produkcjach niskobudżetowych (np. rowerowych takich jak tutaj Kino Pod Baranami: Line of Sight. Świat kurierów rowerowych - pokaz filmu oraz rowerowa gra miejska ) czy ciekawych filmach pochodzących z innych krajów niż USA. Słowo "kino" w jego klasycznym rozumieniu ma bardzo mało wspólnego z multipleksami... W sumie bardzo trafne wydaje mi się porównanie "kina" do multipleksu, tak jak "restauracji" do McDonalds - to i to jest z nazwy restauracją oraz tu i tu podają z nazwy jedzenie
Lukaszma Napisano 29 Września 2012 Napisano 29 Września 2012 Jesteś Bogiem - do obejrzenia , tylko trzeba pamiętać że to fabuła a nie dokument i tylko 'oparty' na faktach. Skupić się na filmie, a nie na tym żeby wyłapywać jak to było naprawdę
mariusz231 Napisano 29 Września 2012 Napisano 29 Września 2012 Ted dawno sie tak nie usmialem polecam! Wysyłane z mojego Milestone za pomocą Tapatalk 2
Tomq Napisano 2 Października 2012 Napisano 2 Października 2012 Ostatnio byłem w kinie gdy moja wspaniała dziewczyna zabrała mnie na Mroczny Rycerz powstaje. <3
Mod Team Pixon Napisano 2 Października 2012 Mod Team Napisano 2 Października 2012 a ostatnio bylem na Batmanie i powiem szczerze, ze sie troche zanudzilem.. moze dlatego ze nie jestem zbytnio fanem. Również się wynudziłem, nie wiem nad czym ten zachwyt. Zdecydowanie za długi film. Madagaskar 3 w 3d zdecydowanie lepszy, polecam!
kontooo2 Napisano 2 Października 2012 Napisano 2 Października 2012 Dwa dni temu byłem na Dredd 3D, wysokie oceny na stronach ale ja bym dał max 6/10 Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
DuzyMarek Napisano 9 Października 2012 Napisano 9 Października 2012 W sierpniu obejrzałem Madagaskar 3. Podobało się, ale widać już pewne wypalenie śmiesznych bajek dla dzieci z tekstami dla dorosłych. Teraz są to już bardziej bajki dla dzieci, a teksty nie te co kiedyś. Z kolei, w zeszłym tygodniu - Niezniszczalni 2. To był hicior - komedia pierwszego sortu z emerytami w rolach głównych . W pewnej chwili nawet zdałem sobie sprawę, że na ekranie leje się krew, a ja mam z tego taki ubaw, ale nic nie poradzę, naprawdę polecam. Jeśli ktoś widział część 1 to jest o niebo lepsza . Kawał o Chucku z kobrą, wyrwane drzwi od Smarta czy "Ty już dość razy wracałeś" - salwy śmiechu na sali. Chyba następny film powinien być ambitniejszy, ale będzie ciężko bo niedługo wchodzi Bond do Imaxów
Sansei6 Napisano 9 Października 2012 Napisano 9 Października 2012 Madagaskar nadal ma za mało pingwinów, a one są prawdziwym hiciorem w formie serialu, może się doczekają wersji kinowej ala Niezniszczalni czy 007 hehe oczywiście animowanej
mrkid1 Napisano 10 Października 2012 Napisano 10 Października 2012 Ja ostatnio byłęm na Resident Evil oczywiście fajna "bajusia" no i taaaa Mila :D :woot: Film zrobiony na zasadzie gry... zabijają miniony i przechodzą do bosa i tak kolejno Niestety nie wiele pamiętam bo obejrzałem do połowy i musiałem wyjść. Po drodze do kina miałem glębę ucierpiałem na rowerze bardziej niż myślałem i w trakcie seansu musiałem jechać do szpitala porażka
Shootee Napisano 10 Października 2012 Napisano 10 Października 2012 We wrześniu Ted, fajny przyjemny film chociaż wychowawczyni mojej klasy co innego powiedziała podsumowując go. Teraz również z klasą ale to cała szkoła idzie, będzie obejrzana "Bitwa pod Wiedniem". Masakryczny film gorszy od "Bitwy warszawskiej", z historią ma mało wspólnego i jest chyba nastawiony tylko na zarobek na szkołach. Co do Madagaskaru uwielbiam pingwiny no i kultowy król Julian.
BJan Napisano 11 Października 2012 Napisano 11 Października 2012 Ja byłem ostatnio na "Król Lew" w '94
lago Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Atlas Chmur, przed chwilą wróciłem, oglądałem to dzisiaj drugi raz w sumie - polecam
Mod Team Pixon Napisano 29 Grudnia 2012 Mod Team Napisano 29 Grudnia 2012 "HOBBIT" Obejrzałem w 3D Polecam Również polecam, według mnie ten film zasługuję na miano filmu roku.
Eper Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Też byłem na Hobbicie. Film sam w sobie naprawdę super i warty obejrzenia. Ale nie w 3d. Tylko męczy oczy, a efekty widać tylko na reklamie z samolotem... Jednak uważam, że Hobbit nie umywa się do Władcy Pierścieni. Czyżby wypalenie producentów? Chęć zrobienia czegoś na siłę?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.