HerrMann Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 kazafaza - cudna ta Twoja stalówka. Piekielnie czysta i surowa forma (nie licząc szpeju na podsiodłówce i dolnej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Fotka nie moja, więc podlinkowuję do źródła. http://emtb.pl/wp-content/uploads/2014/06/2014-06-15_DSC_6645-1091.jpg Swoją drogą świetna inicjatywa, polecam każdemu kto chce zacząć wreszcie jeździć na rowerze (podkreślenie celowe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubim Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Szkolenia w Rychlebskich Ścieżkach? Kiedyś skorzystam, techniki nigdy dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cybix Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Pogoria 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtD Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 @cybix - ładny bardzo kadr a i Dexter niczeco sobie . Chyba mocno customowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cybix Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Z Dextera tylko rama :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Szkolenia w Rychlebskich Ścieżkach? Kiedyś skorzystam, techniki nigdy dosyć Yep, w planach jest organizacja jednego szkolenia w miesiącu i rozłożenie zaawansowanego na dwa dni. Zobaczymy czy wypali. Imo warto. Niezależnie, w Rychleby zawsze warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek76 Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 A takie szkolenia to tylko dla zaawansowanych, czy dla zielonych tez ? (Sorki za offtop). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 (edytowane) ... To już chyba tyle na dziś. Edytowane 19 Czerwca 2014 przez ronina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 A takie szkolenia to tylko dla zaawansowanych, czy dla zielonych tez ? (Sorki za offtop). Dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 A takie szkolenia to tylko dla zaawansowanych, czy dla zielonych tez ? (Sorki za offtop). Zajrzyj na emtb.pl. Wszystko jest tam opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawoduwa Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 ronina, a jak się spisują te chwyty na końcach kierownicy? jest to wygodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 (edytowane) zawoduwa, Choć to pomysł wizualnie dyskusyjny żeby tak rogi do giętej kiery....pal sześć ten dysonans, są dość wygodne i pomysł jest trafiony. Nieraz z nich już korzystałem na długich jazdach i terenowych (leśnych) podjazdach. Lecz widzę tu pianki ESI lub Richeya WCS ale to chyba tylko dla tego że jestem zwolennikiem pianek od lat.Na pewno kiedyś je (rogo-gripy) wymienię. Do wszystkich: Na jakie hamulce wymienilibyście te Avidy Juicy3? Złe nie są, ale.... Edytowane 19 Czerwca 2014 przez ronina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Nowe Deore / SLX'y + klocki metal od szimano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duber Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Witam Na początku chciałbym się przywitać jako że to mój pierwszy post I od razu pokazać zakupiony kilka dni temu rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 kazafaza - cudna ta Twoja stalówka. Piekielnie czysta i surowa forma (nie licząc szpeju na podsiodłówce i dolnej). Podziękował! No to proszę: piekielnie czysta i surowa forma * * *chciałem machnąć fotki w tym samym miejscu co poprzednio, ale jeśli ktoś po swym psie nie sprząta to ja za ktosia tego czynić nie będę POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 (edytowane) TAAAAAAK. O TO CHODZIŁO Tak na marginesie... Czym smarujesz łańcuch, że jest taki czysty? Edytowane 19 Czerwca 2014 przez HerrMann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Ozorem A poważnie: ma dopiero tydzień więc jeszcze nie zdążył się ufajdać! A generalnie używam tego w połączeniu z tym i tym. POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Już podejrzewałem, że do zdjęć zakładasz oddzielny egzemplarz trzymany w kuferku wykładanym atłasem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Czy wy tymi rowerami w ogóle jeździcie? Takie wypicowane jakby dopiero z taśmy zeszły, nawet kurzu na nich nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 W UK nie ma kurzu, pada tam ciągle przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Oj tam, oj tam. Czasami słoneczko zaświeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TolaLuka Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Radiostacja gliwicka. Króciutki wypadzik...trip 22.98km ...(wiem odblaski na kole ale ostatno troche więcej szosy bo dojazd do pracy a odblaski spisały się i uratowały siedzenie!!! ) Panoramka ...i panorama w nieokrojonej wersji 28MPx poniżej w linku Rower i ja i wiele ciekawych tematów http://imagizer.imageshack.us/a/img849/286/xdgh.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyberhuman Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Ech, to i ja się pochwalę... 20. letni Clinton Commander II zamieniony na CUBE LTD 29... Pierwsze co zrobiłem, to zamontowałem gripy ergo, takie z Lidla, ale dają radę... Doszedł bidon, mocowanie fotelika, torba/sakiew na smartfon, lampy i się zrobił ciężki... 14,5 kg bez bidonu. Jak jeżdżę, to wchodzi bidon ze stali nierdzewnej (+700g z wodą), Note 2 i powebank PQI 7800 mAh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi