MMMAAACCC7 Napisano 5 Marca 2012 Napisano 5 Marca 2012 witam posiadam takowy zestaw piast http://allegro.pl/komplet-pod-tarcze-promax-36-otw-czarna-p-t-i2176548186.html oraz inne kółko na piaście jakiejś chińskiej-bo dowiedziałem się że to koło to przeróbka-tylne, na gwint wolnobiegu nakręcony uchwyt na tarcz i się stalo przednim a o to mój problem-tarcz z tego przerobionego nie pasuje do tych piast które aktualnie mam założone, czego to wina-Promaxy mają inny rozstaw śrub czy też ten wynalazek nakręcany jest jakis inny? dodam że tarcz od tego wynalazku jest zbyt duża do promaxa
Andrew Napisano 5 Marca 2012 Napisano 5 Marca 2012 Z pewnością marketowe tarcze mają rozstaw śrub pasujący do marketowych piast. Musisz kupić inne, normalne tarcze.
MMMAAACCC7 Napisano 5 Marca 2012 Autor Napisano 5 Marca 2012 tylko teraz proszę jeszcze o poradę które to te marketowe-promax czy toto cudo nakręcane
Mod Team Puklus Napisano 6 Marca 2012 Mod Team Napisano 6 Marca 2012 Promax to moze nie jakieś najwyższych lotów komponenty ale w porównaniu do marketu to prawdziwy XTR na pewno mają międzynarodowy standard IS 6 wiec zakręcisz do nich każdą tarcze na 6 śrub.
MMMAAACCC7 Napisano 6 Marca 2012 Autor Napisano 6 Marca 2012 a dziękuję bardzo za pomoc wierzę że te piasty mi dłuugo posłużą proszę modków o zamknięcie tematu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.