BiriaBiria Napisano 29 Kwietnia Napisano 29 Kwietnia 29 minut temu, Roballinho napisał: Gdybyś chciał, to mam dwa zaciski Avid bb7 pozbawione czarnej anody, czyli w kolorze naturalnym. Mogę przemyśleć sprzedaż. Dzięki za ofertę, też mam BB7 i rozważałem zrobienie ich do surowego, ale jednak postawiłem na hydro tym razem. One są całkiem sprawne, te chińczyki. Cytuj
itr Napisano 29 Kwietnia Napisano 29 Kwietnia Bb 7 były naturalnie w srebrnej farbie, dopiero potem je apgrejowali, lekko dopiłowali dziurę przy klockach i zrobili czarne mtb . Oryginały z przed lat są srebrne. Szukałem ostatnio, ale chyba komuś sprezentowałem , nie mogę znaleźć... A moje klamki fr 5 są piękne, starte, kochane... aż tak zakrecony, aby robić suport na wiankach kulek nie jestem bralem co było pod ręką... widzę, że ciekawe elementy się szykują także no trzymam kciuki.. 1 Cytuj
kazafaza Napisano 29 Kwietnia Napisano 29 Kwietnia W sumie BB7 w wysokim połysku / chromie byłyby baardzo mile widziane w miejsce obecnych OG 🤔 1 Cytuj
BiriaBiria Napisano 30 Kwietnia Napisano 30 Kwietnia 22 godziny temu, itr napisał: Bb 7 były naturalnie w srebrnej farbie, dopiero potem je apgrejowali, lekko dopiłowali dziurę przy klockach i zrobili czarne mtb . Oryginały z przed lat są srebrne. Szukałem ostatnio, ale chyba komuś sprezentowałem , nie mogę znaleźć... A moje klamki fr 5 są piękne, starte, kochane... aż tak zakrecony, aby robić suport na wiankach kulek nie jestem bralem co było pod ręką... widzę, że ciekawe elementy się szykują także no trzymam kciuki.. Właśnie składam do kupy. Tak, suport starego typu ale wianki wywalam z ich kulkami. Zamiast tego wsadzam kulki luzem, zakupiłem odpowiednie. To powinno trochę przedłużyć życie suportu. Choć i tak jest to NOS i ma całe życie przed sobą to jednak optymalizuję Szpeje jak widać, raczej wszystko już będzie jak z foto. Napęd 1x9 bo przy tej korbie i ramie nie da rady 2x. Tzn. można by, ale wtedy FD nowoczesny, taki terminator który za cholerę nie wpisuje się w moją wizję. Mogłbym też wsadzić inną korbę, ale docelowo i tak idę w kierunku SS, chyba Także 1x9 34x11/36 i się zobaczy co w tej płaskiej WLKP są warte moje giry W sumie to mam kasetę 11-51 i trochę korci, aby założyć i zobaczyć jak to będzie latało z tą starą manetką, podobno to działa wyśmienicie, tylko trzeba wyczuć. Skłaniam się ku tej RD M910 jednak, ale widziałem też że bez linka ogarnia na niektórych ramach stalowych kasety 11-42. Także ewentualnie z linkiem być może 51 by też dało radę. Ale nie! Trzymam się planu, kaseta 11-36 i tyle. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi