Sobek82 Napisano 29 Września Napisano 29 Września Prawilnie wyszło, w dobre ręce oddałem, z resztą wiedziałem że też miałeś na nią chrapkę, nie mogłem zrobić lepszego "prezentu" znajomemu niż oddać w rozliczeniu. 😉 Pozdrow'er. Cytuj
akkwlsk Napisano 29 Września Napisano 29 Września No trzeba coś było z tego posklejać, bo już odleżyn dostawała Cytuj
akkwlsk Napisano 29 Września Napisano 29 Września Dobre rzeczy do zgarnięcia w stolicy https://www.olx.pl/d/oferta/rama-crmo-marin-muirwoods-s-17-i-widelec-od-orlowskiego-do-renowacji-CID767-ID17DZMW.html Cytuj
Roballinho Napisano 29 Września Napisano 29 Września Zaklepałem sobie wczoraj tego Mariana, ale i tak był ktoś przede mną. Na razie czekam, może się rozmyśli. Cytuj
Roballinho Napisano 1 Października Napisano 1 Października Czy oksyda na zimno do stali może zrobić jakieś kuku lakierowi? Planuję wyczyścić ogniska korozji w okolicach gwintów, a potem zabezpieczyć to ww. specyfikiem. Cytuj
porcelanowy Napisano 1 Października Napisano 1 Października (edytowane) Powitoł Lakieru do paznokci nie ruszyło więc laku fabrycznego też nie powinno Patyczek do uszu i punktowo pykpykpyk. Inna inszość, że przed rdzą też tak średnio zabezpieczy. edyta - to ciekawe: https://youtu.be/UkvtA5A8-bo Edytowane 1 Października przez porcelanowy 1 Cytuj
yakuza79 Napisano 1 Października Napisano 1 Października https://www.facebook.com/share/p/169MRcWstR/ Niewesoło 😞 Cytuj
BiriaBiria Napisano Czwartek o 07:57 Napisano Czwartek o 07:57 Z mojego się śmiano, a tu proszę... "Wspaniałe umysły myślą podobnie" 1 Cytuj
BiriaBiria Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Zmiany jesienne. Będę przerabiał tego stalowego dziada na 2x. Nabyłem Brooksa i choć wygląda prawie jak ZZR to amortyzacja i wygoda jest jak deska, a wygodna skórzana kanapa. Opona CrossKing 2.0 na tyle i 2.2 na przodzie. Amor RS Paragon Gold (bez tokenów, na razie). Obniżenie kiery na maks nada mu bardziej aerodynamicznej charakterystyki huehuehue. ChatGPT finalnie się ze mną zgodził Cytuj
BiriaBiria Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Zestaw części itd. Idealny jak dla mnie napęd. Na friction mode jeździłem jeszcze z trzy lata temu ostatnio, bardzo lubię. Oczywiście to było 3x7, lub 3x8 ale nie byle jakie bo XTR i XT. Były też jakieś stare Suntoury. Ogólnie to kwestia czasu, aby wyczuć to. No nie lubię pancerzy po całości chyba, wiec może jednak zrobię jak za dawnych czasów (część linek odkryta), albo luzem, ale w jakiejś rurce czy coś. Dokupiłem jeszcze maszynę Pfaff, uszyje sobie torby pod tą ramę. No i mam nadzieję, że jak już to wszystko ogarnę to ta rama nie pęknie xD Cytuj
BiriaBiria Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Na thumby nie wpadł, sam dałem mu taką opcję pod analizę. Ale w sumie wszystko się zgadza, nawet mi powiedział jak je przeserwisować jeśli jest luz na dźwigni i korpusie. Powiedział bardzo ładnie (zbierając dane z kilku forów i Reddit). Ogólnie też wszystko się zgadza, teoretycznie (bo rama i jej hak to już sprawy manualne, których AI nie ogarnie bez bardzo precyzyjnego inputu). No ale... Coś tam wiedząc o mechanice, można szybciej dojść do celu z AI. Trochę mylił, bo dawał propozycje blatu 28T (w napędzie 2x) do korby XT 770 z niesymetrycznym rozstawem śrub (nowszy sprzęt), ale to mogło też wynikać z mało precyzyjnego prompta z mojej strony. Tak czy siak, ogólnie oceniam wkład Chata GPT na plus Cytuj
Roballinho Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Po co ci tak duża rozpiętość kasety przy dwóch blatach? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi