Forum rowerowe

• Jesteśmyna

[ustawka] Szukam kompanów na krótkie wypady w dni powszednie i weekendy - retkinia i okolice

ustawka ustawki retkinia polesie wypady wycieczki po pracy teren po lasach

5 odpowiedzi w tym temacie

#1 alan23

Świeżak

• Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • 5 postów
  • Imię:wojtek
Garaż Rower

Napisano 07 styczeń 2012 - 22:03

Cześć,

Szukam towarzystwa na wypady po pracy wieczorami jak i w weekendy. Jestem z Retkini i najczęściej jeżdzę w okolice oczyszczalni i lotniska w teren - nie preferuję jazdy szosami. Jak wiadomo - milej się jeździ w parach lub gromadą - stąd mój post.

Jestem amatorem, nie ścigam sie z czasem choć lubie trochę pogonić i depnąć jak widzę górkę lub ładną prostą.

Odległości jakie zazwyczaj pokonuję po pracy to około 20 km. Nie mierzę tego i nie mam nawet licznika. Rower to frajda i o to tu chodzi.

Jazda zimą - jak najbardziej tak - ale jak nie pada deszcz - za tym nie przepadam niestety.

Dajcie znać. Czekam na odzew.

Pozdrawiam,

Wojtek

Rowery

• admin

#2 krzysiek33

Pro

• Użytkownik
  • Reputacja: 2
  • 123 postów

Napisano 08 styczeń 2012 - 21:21

Jak wieczorami to zerknij na temat- "Reflektuje ktoś? Potrzebni odważni."
Ja bardzo chętnie

#3 lycralodz

Świeżak

• Użytkownik
  • 3 postów
  • Imię:Marcin

Napisano 03 luty 2012 - 15:41

Wyświetl postUżytkownik alan23 dnia 07 styczeń 2012 - 22:03 napisał

Cześć,

Szukam towarzystwa na wypady po pracy wieczorami jak i w weekendy. Jestem z Retkini i najczęściej jeżdzę w okolice oczyszczalni i lotniska w teren - nie preferuję jazdy szosami. Jak wiadomo - milej się jeździ w parach lub gromadą - stąd mój post.

Jestem amatorem, nie ścigam sie z czasem choć lubie trochę pogonić i depnąć jak widzę górkę lub ładną prostą.

Odległości jakie zazwyczaj pokonuję po pracy to około 20 km. Nie mierzę tego i nie mam nawet licznika. Rower to frajda i o to tu chodzi.

Jazda zimą - jak najbardziej tak - ale jak nie pada deszcz - za tym nie przepadam niestety.

Dajcie znać. Czekam na odzew.

Pozdrawiam,

Wojtek

Jak tylko przejdą te mrozy to chętnie bym wyskoczył na rower. Mam FujiBikes Nevada 2.0. Klikam z Widzewa ale chętnie dojadę.

#4 gregluter

Świeżak

• Użytkownik
  • 9 postów
  • Imię:Grzegorz

Napisano 06 luty 2012 - 17:08

z miłą chęcią się dołączę

#5 heniek4455

Świeżak

• Użytkownik
  • 2 postów
  • Imię:Henryk

Napisano 03 kwiecień 2012 - 19:31

Jeśli macie wolne miejsce to również się dołączę . Ja codziennie zaczynam około 19 spod McDonald-a .Coprawda jeżdżę dookoła Rety ale mogę zmienić nawyki. jak coś to proszę dać znać .

Rowery

• admin

#6 Pixon

Stary wyjadacz

• Mod Team
  • Reputacja: 75
  • 4465 postów
  • Imię:Łukasz
Garaż Rower

Napisano 04 kwiecień 2012 - 11:11

Zainteresowanych wspólnym jeżdżeniem odsyłam do tego tematu:
[Ustawka]Spotkanie łodzkiej strefy xc-zone
Tempo!! I tak cały tydzień życie idzie jak na spidzie

Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wciąż wybitnym sportowcem...

...Nadjeżdzają znienacka. Zawsze cicho, zawsze szybko. Atakują człowieka przyzwyczajonego do zwracania uwagi na odgłsy jezdni. Budzą popłoch, bo dokąd uciekać z ... chodnika. Rowerzyści

Dołączona grafika