Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Powiem tak- do kwadratu mam jakoś większe zaufanie niż do isis`u. Na sztywną mnie nie stać....

kwadrat szybko łapie luzy.

wielopust ISIS wolniej, jeszcze wolniej wielopust ISIS na zewm. ;)

Napisano
kwadrat szybko łapie luzy.

No nie wiem, może jakieś najtańsze suporty bb26 za 20 zł to tak, ale już ten lepszy stary dobry LX bb un-54 to ujeżdżam w dwóch rowerach. W pierwszym natrzaskane ponad 16 000 km i chodzi jak nowy, żadnych luzów. Drugi ponad 5 000 i też jak nowy.

Napisano

No nie wiem, może jakieś najtańsze suporty bb26 za 20 zł to tak, ale już ten lepszy stary dobry LX bb un-54 to ujeżdżam w dwóch rowerach. W pierwszym natrzaskane ponad 16 000 km i chodzi jak nowy, żadnych luzów. Drugi ponad 5 000 i też jak nowy.

Ja mówię o DH i FR ;) w tych stylach nie ma przproś, nawet na truvativie złapąłem po jakimś czasie luzy ;)

Napisano

@ up

...może dlatego, że aukcja z ceną minimalną to dodatkowy koszt? I dodajmy jeszcze - ta opłata jest zwracana tylko w przypadku sprzedaży przedmiotu... czyli jeśli ktoś wystawi aukcję z nierealną (wedle praw rynku) ceną minimalną, będzie musiał za to zapłacić...? Ot, taka polska oszczędność :(

• Mod Team
Napisano

Standard: Zgłoś aukcję > Zgłoś przedmiot naruszający zasady > Inny przedmiot naruszający zasady.

Do tego piszę e-maila z pytaniem o to, dlaczego gość leci sobie w kulki i sprzedaje uszkodzony przedmiot...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...