supermonster Napisano 16 Marca 2006 Napisano 16 Marca 2006 A ja montuję rowery... Trochę nietypowe bo dla niepełnosprawnych lub upośledzonych ludzi w firmie DRAISIN - www.draisin.com Wiecie jak ciekawie robi się wheelie na trzykołowym tandemie Captain Duo?? Pozdrawiam!
Pioe Napisano 16 Marca 2006 Napisano 16 Marca 2006 Trochę mnie zaskoczyłeś bo ja choduje bardziej "przyziemskie" rośliny (dozwolone wg. prawa) ale z tego co mi się dobrze wydaje to konpia jest rośliną jednoroczną (przed zimą zbierasz liście i pozyskujesz oczekiwany produkt a orócz tego wytwarzają jeszcze nasiona które zbierasz - suszysz - itd - na wiosnę znowu wysiewasz). Niektórzy podobno je przetrzymują (mój kuzyn dawniej) w pomieszczeniach z jakimś okienkiem (żeby dochodziło światło), dodatnią temperaturą i bardzo rzadkim podlewaniem ale wtedy normalnym normalną rzeczą jest opadnięcie liści tak jak w przypadku roślin wieloletnich np. jakiejś Fuksji i podobno na wiosnę znowu wypuszczaja młode chociaz wydawało się że uschnie ale niestety ja tego nie choduję i nic na 100% nie moge Ci zagwarantować ale bezpieczniej było na pewno zebrać nasiona. Żartowałem No coś Ty Ale z drugiej strony dobrze wiedzieć :lol: Sorki za OT.
kyob Napisano 18 Marca 2006 Napisano 18 Marca 2006 to moj pierwszy post na forum takze witam WSZYSTKICH ! w weekendy studiuje finanse i bankowosc na WSB w tygodniu pracuje w firmie ISP
Mod Team bikergonia Napisano 21 Marca 2006 Mod Team Napisano 21 Marca 2006 Supermonster odwalasz bardzo pożyteczną robotę Tak trzymaj.
supermonster Napisano 21 Marca 2006 Napisano 21 Marca 2006 Supermonster odwalasz bardzo pożyteczną robotę Tak trzymaj. dzięki, całkiem fajnie jest... Dajemy ludziom niepełnosprawnym szansę zasmakowania tego co my lubimy najbardziej - śmigania na roweruch...
Mod Team bikergonia Napisano 21 Marca 2006 Mod Team Napisano 21 Marca 2006 Cenię niepełnosprawnych którzy pomimo swojej ułomności uprawiają sport.
supermonster Napisano 21 Marca 2006 Napisano 21 Marca 2006 Cenię niepełnosprawnych którzy pomimo swojej ułomności uprawiają sport. Ja bym nie nazwał jednoznacznie sportem - to dla nich szansa bycia mobilnym, pokonywania barier, ruchu, zobaczenia czegoś innego niż wózek inwalidzki... Daje im to niesmowitą radość. My tego nie zrozumiemy tak jak oni - możemy tylko się domyślać co czują. Ostatnio pewni państwo kupili u nas rower Draisin Plus (poszukajcie na www) - drogi ale nie było to przeszkodą - ich upośledzony syn może wreszcie aktywnie uczestniczyć w ich życiu, wypoczynku ruchowym, zwiedzać okolice...
Gość Gość Napisano 22 Marca 2006 Napisano 22 Marca 2006 Trochę nowych wpisów w temacie przybyło i chyba zacznę zabierac się za następne podsumowania
Duckbill Napisano 22 Marca 2006 Autor Napisano 22 Marca 2006 To wyżej to ja byłem... oczywiści emnie wylogowało :angry:
bendus Napisano 28 Marca 2006 Napisano 28 Marca 2006 Niegdyś student informatyki na PŁ (ale się nie spodobało). Obecnie wydaje mi się, że się odnalazłem i z wielką radością studiuję grafikę komputerową. A zawodowo, to co się tam trafi.... ostatnio np. urzędnik państwowy
Link22 Napisano 28 Marca 2006 Napisano 28 Marca 2006 Juz prawie skończony historyk. A pracuję jako analityk i koordynator zajmujący sie sprawami bezpieczeństwa, obronności a czasami zapobiegania terroryzmowi (www.iss.krakow.pl)
mzewa Napisano 29 Marca 2006 Napisano 29 Marca 2006 zawód wykonywany : asystentka Prezesa Zarządu (pozdrawiam rowerzystkę) zawód wyuczony : nauczyciel przedszkola
pablo Napisano 29 Marca 2006 Napisano 29 Marca 2006 to moj pierwszy post na forum takze witam WSZYSTKICH ! w weekendy studiuje finanse i bankowosc na WSB w tygodniu pracuje w firmie ISP Równiez w weekendy studiuje w WSB-NLU za to w tygodniu pracuje w sklepie rowerowym.
Mod Team bikergonia Napisano 30 Marca 2006 Mod Team Napisano 30 Marca 2006 Ziomal-111 a gdzie pracujesz i dla kogo?
111 Napisano 31 Marca 2006 Napisano 31 Marca 2006 Ziomal-111 a gdzie pracujesz i dla kogo? latam z aparatem i fotografuję wydarzenia polityczno społeczne dla agencji fotograficznej, czyli jednym słowem freelancer. Można mnie czasem zobaczyć np tvn24 :mrgreen: , znak rozpoznawczy długie włosy.
orlenplock Napisano 4 Kwietnia 2006 Napisano 4 Kwietnia 2006 Trochę nowych wpisów w temacie przybyło i chyba zacznę zabierac się za następne podsumowania Ehh. Miało być jakieś podsumowanie.
crazybiker Napisano 5 Kwietnia 2006 Napisano 5 Kwietnia 2006 Ja podsumuje, z tego co widze to przesatje przewazac zawod informatyka, mamy coraz wiecej innych zawodow, choc dalej sa to zawody ktore mieszcza sie w dosc szeroko pojetym znaczeniu "wolny zawod"! Hmm moze cos w tym jest! Pzdr.
Jack Danniels Napisano 5 Kwietnia 2006 Napisano 5 Kwietnia 2006 Tydzień temu rzuciłem robotę w firmie reklamowej. Trafiła mi się tyrka w Belgii i pewnie na dniach wyemigruję. Póki co nadrabiam stracony czas z panną i na rowerze
Mod Team bikergonia Napisano 5 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 5 Kwietnia 2006 latam z aparatem i fotografuję wydarzenia polityczno społeczne dla agencji fotograficznej, czyli jednym słowem freelancer. Można mnie czasem zobaczyć np tvn24 :mrgreen: , znak rozpoznawczy długie włosy. No cóż zwrócę szczególną uwagę! :twisted:
rowerzystka Napisano 6 Kwietnia 2006 Napisano 6 Kwietnia 2006 zawód wykonywany : asystentka Prezesa Zarządu (pozdrawiam rowerzystkę) Mzewa, dziękuję za pozdrowienia i pozdrawiam również
frondziak Napisano 6 Kwietnia 2006 Napisano 6 Kwietnia 2006 elektryk - projektowanie sieci energetycznych
harpoon Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisano 16 Kwietnia 2006 A ja jestem Doradcą - Konsultant Partner w Telekomunikacji Polskiej - Dział Reklamacji Region południe - mam dostęp do Łodzi, Skierniewic, Piotrków Trybunalski, Katowice, Gliwice, Bielsko-Biała, Częstochowa i Opole Ciekawe ilu z was rozpatrywałem kiedyś reklamację albo wysyłałem billing - a może z kimś rozmawiałem przez telefon nie będe oryginalny - rownież jestem informatykiem .. co ciekawe biore udział przy tworzeniu systemu informatycznego, ktrego używa Selvan (mam dostep wdo wszystkich obaszarow )
GeeRbiL Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisano 16 Kwietnia 2006 Kierowca-magazynier w hurtowni sanitarno-grzewczej w Chorzowie oraz student zarządzania w weekendy.
Marru Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisano 16 Kwietnia 2006 na codzien stażysta w KP w weekendy student pierwszego roku japonistyki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.