Konraad Napisano 18 Września 2009 Napisano 18 Września 2009 Mój nic się wziął od imienia Konrad, a, że przez dwa "aa", to ja już tak lubię Pozdrowienia:thumbsup:
DC Napisano 20 Września 2009 Napisano 20 Września 2009 Mój nick wziął się od firmy skateboardowej http://skate.dcshoes.com/ .
Artro Napisano 27 Września 2009 Napisano 27 Września 2009 Jeszcze jak gralem po necie w MMORPGi to moje postacie mialy taki nick Zawsze mi sie podobal nick Astro, bo przewaznie gralem jakimis czarodziejami etc. (najtrudniej sie nimi gra i trzeba kombinowac a na koncu okazuje sie, ze to najlepsza klasa ). Niestety Astro jest zbyt pospolity wiec silac sie na cos oryginalnego i podobnoego wymyslilem Artro W sumie to mam wiecej nickow, ale cii... W RL to wolaja na mnie od imienia Thomson albo od nazwiska Pietri
Mephistofeles Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 Ponieważ trzeba było wymyślić kiedyś nowy nick, a w tym czasie mniej więcej oglądałem Ghost Ridera. Niestety przez 2 ph albo 2 f było na WP zajęte, więc zostało jak jest.
Arek03170 Napisano 9 Października 2009 Napisano 9 Października 2009 Arek - moje imię 03170 - coż... każdy człowiek jest numerowany - PESEL w ktorym jest data urodzenia i pare innych liczb - to jest moj numer Wiem... brzmi glupio, jakbym byl świrnięty, ale przynajmniej maja znaczenie
borowka Napisano 17 Października 2009 Napisano 17 Października 2009 moje od nazwiska po za tym borówka amerykańska to mój ulubiony owoc
Micusek Napisano 18 Października 2009 Napisano 18 Października 2009 Moj się wziął od .. jak grałem z wujkiem w CoD'a to nowy profil mi zrobił właśnie o nicku Micus ,troche pokrewne z Mikuś (moje imię - mikołaj ) i zAnglizowane Później dodałem -ek i teraz wszędzie mam nick Micusek . Ew. w cs nick Zaj**ista Szklaneczka Mleka hehe PS Zapraszam na http://www.forum.strzaly.pl
adii22 Napisano 6 Listopada 2009 Napisano 6 Listopada 2009 Od mojego imienia: Adrian Adi to takie popularne, dowaliłem jeszcze jedno "i" i wyszedł Adii. a 22 to.. moja szczęśliwa liczba? I tak o to narodził się Adii_22
Mod Team michuuu Napisano 23 Grudnia 2009 Mod Team Napisano 23 Grudnia 2009 Kurcze ale macie pomysły. Do mnie żona mówi michu - kiedyś misiu (Michu ty znowu na rower!) A dlatego michuuu bo tych normalnych jest na pęczki. Pozdrawiam świątecznie.
mikołaj Napisano 24 Grudnia 2009 Napisano 24 Grudnia 2009 U mnie jest podobnie jak u kolegi Roberta. A w szkole miałem ksywę Święty.
TocaS Napisano 25 Grudnia 2009 Napisano 25 Grudnia 2009 Od szkolnego przezwiska Toca (czyt Toka) dziś najchętniej bym swój nick zmienił.
accentinferno Napisano 25 Grudnia 2009 Napisano 25 Grudnia 2009 Mój nick to poprostu nazwa mojej razy marka accent model inferno:) Ale niedługo będzie nieaktualne, ponieważ ramka się zmieni:)
lm3matt Napisano 28 Sierpnia 2011 Napisano 28 Sierpnia 2011 U mnie LM3 to nazwa drużyny 2osobowej (lukas & matt 3style) uprawiającej freestyle football a matt to poporstu od imienia mateusz. Jestem znany właśnie pod tym nickiem w sieci
ksawcio97 Napisano 28 Sierpnia 2011 Napisano 28 Sierpnia 2011 Mój nick wziął się z tego jak mówią na mnie siostry Oczywiście bez 97 bo to rok urodzenia
Pavvel Napisano 28 Sierpnia 2011 Napisano 28 Sierpnia 2011 W celu zdobycia nicka spędziłem trzy tygodnie na najwyższym szczycie Andów, oczywiście o chlebie, wodzie i magicznej miksturze wodza-szamana Pędzącej Skały. Czas ten spędziłem na rytualnych tańcach i zażywaniu mikstury. Czwartego dnia trzeciego tygodnia objawił mi się Wielki Duch Posiadacz Nicków i właśnie taki (jak mam) mi przydzielił. Bym mógł godnie go nosić, musiałem złożyć ofiarę z dwudziestu najgłupszych nicków zdobytych w samotnych i długich wyprawach na nieprzyjazne mi fora. A na poważnie - to chyba proste... P.
brt0555 Napisano 28 Sierpnia 2011 Napisano 28 Sierpnia 2011 Ale z Was archeolodzy, temat troche starty ale co tam. Brt nie ciezko sie domyslic od jakiego imienia pochodzi, a liczba to zestawienie bliskich mi cyfr -szczesliwe dla mnie.
NinaMMz Napisano 29 Sierpnia 2011 Napisano 29 Sierpnia 2011 logika z praktyką imię i miejsce zamieszkania, pierwsze co wlazło do głowy. wymyślne ksywki na innych stronkach, tutaj oszczędzę męki w czytaniu
aldebaran Napisano 29 Sierpnia 2011 Napisano 29 Sierpnia 2011 Nick wziął się od jednej z nazw tej gwiazdy : Jest od nas daleko, bo aż 65 lat świetlnych. Dla wyobrażenia niektórym jak bardzo to daleko : - 1 AU (jednostka astronomiczna) = ok 150 milionów kilometrów - średnia odległość Ziemi do Słońca = 1 AU - odległość Ziemia-Pluton, ok 39 AU - odległość Ziemia-Aldebaran, ok 4142285,5 AU Co więcej, gwiazda jest już w końcowej fazie swojego życia i niedługo ("niedługo" w skali kosmicznej) eksploduje, nasze słońce również powiększy swoje rozmiary i też pierdutnie, pochłaniając m.in naszą planetę Ale jeszcze wiele wiele lat do tego
Swallow Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Swallow - jaskółka Uwielbiam być wolna jak ptak a poza tym to symbol światła słonecznego, odrodzenia , radości no i wiosny. Czyli generalnie mojego podejścia do życia, sposobu bycia i charakteru
KuraX Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 W przedszkolu przezywali mnie kura i tak zostalo do dzisiaj.A ,,x'' na końcu to przypadkiem sie przyjęło bo zakładałem kiedyś konto e-mail, miało być KuraxD ale dziwnym trafem ,,D'' sie obcięło i tego nicku używam teraz w internecie
Kateem Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 Emocjonalny związek z moim rowerem był inspiracją dla nicku
Angeli Napisano 13 Września 2011 Napisano 13 Września 2011 To jedna z kilku wariacji mojego pełnego nicku... na początku było MORD (instruktor na prawie jazdy powiedział, że będę morderca na drodze), a nie mam żadnego wypadku, nawet zadrapania... (dziwne) potem jak w moich kręgach gier (stare czasy) stał się dość często zajęty, to wykorzystałem stery swój nick (Angeli z łaciny posłaniec), a że posłaniec musi być kogoś lub czegoś to AngeliMortis (MORD)... że wole nicki krótkie (częste logowania, a MORD niezbyt mi pasuje na rower) to tym razem został sam Angeli. (mówione przez "G" nie z angielskiego)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.