Skocz do zawartości

[Forum] Zmiany na forum

Nowa wersja forum  

111 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci si? nowa wersja forum?

2. 2. Czy forum jest teraz funkcjonalne?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A u mnie od kilku dni wywala coś takiego:

przy czum czerwone bary z nazwami działów są rozwleczone na cały ekran.

Występuje to dopiero po zalogowaniu, gdy jestem niezalogowany forum wygląda i działa normalnie.

Testowane na FF 3.5.2 oraz IE8

Jakiś pomysł co to może być?

• Root Admin
Napisano

tak, wiem co to było, już zrobione.

ruszył nowy blog, a w nim opis jak zakładać własne blogi. W swoich będę zamieszczał informacje o nowościach na forum.

Napisano

Kolejny błąd, popatrzmy na przykładową datę posta: "Napisano 26 sierpień 2009 - 09:25 "

To w roku mamy więcej jak 1 miesiąc o nazwie sierpień? :) Powinno być "Napisano 26 sierpnia 2009 - 09:25 "

Napisano

W nic nigdzie nie klikam ;) Poprostu jak przesuwam strone jakiegos tematu, to niektore posty sie nie wyswietlaja, przesuwam w gore i dopiero wtedy je widze i tak w kolko :)

• Root Admin
Napisano

dobra, już te uwagi o błędnym wyświetlaniu można sobie darować, bo każdy ma różne klony przeglądarek i każda działa po swojemu.

Napisano

Mnie jakiś czas wszystko działało, a teraz znowu wyskakuje ten błąd o niepoprawności kodu... sprawdzę jeszcze na innym komputerze (jutro) czy działa.

Bo tematu nadal założyć nie mogę o sprzedaży i chyba będę musiał pogrzebać w sygnaturze...

PS. Czy reputacja, poza miłym połechtaniem własnego ego (tudzież innych rzeczy :whistling: ) daje coś realnie?

• Root Admin
Napisano

już nie mogą. Opcja dodawania sobie reputacji - wyłączona.

Schwefel - -1 eustachy87 dziś, 16:03 [Forum] Zmiany na forum ;):thumbsup:

W ACP Możesz sprawdzić... nie ma to jak być czerwonym :)

Również dodatkowe opcje przy odpowiedzi są już domyślnie otwarte.

Napisano

Kolejny błąd, popatrzmy na przykładową datę posta: "Napisano 26 sierpień 2009 - 09:25 "

To w roku mamy więcej jak 1 miesiąc o nazwie sierpień? :) Powinno być "Napisano 26 sierpnia 2009 - 09:25 "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...