Skocz do zawartości

[buty] w jakich jeździcie?

Biaggi

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

A ja mam Shimano 072. Są niewygodne, za wąskie w palcach. A trzymają się świetnie mimo jazdy w bardzo różnych warunkach.

Napisano

ja jeżdżę w Shimano 075. Są to moje pierwsze buty spd i jestem z nich bardzo zadowolony, złego słowa o nich powiedzieć nie mogę :033:

Napisano

Witam od kilku dni Accent terrano bardzo fajne jak na razie na moje potrzeby w zupełnosci wystarcza (pierwsze SPD) wczesniej smigałem w zwykłych adidaskach i pedały z noskami

pozdro.

Napisano

Mam Shimano 075 nosze rozmiar 43 a te są tak wąskie że dopiero 46 pasował. :rolleyes:

Pierwsze wrażenie,strasznie niewygodne,ale po kilku minutach jazdy układają się do nogi tak że wydaje sie jak bym w sandałach jechał.Polecam.

• 1 miesiąc temu...
Gość BarteX88
Napisano

Mój pierwszy sezon w SIDI BLAZE 2005 :)

Napisano

Buty SH-M075 i pedały M520. Całkiem przyzwoity zestaw za rozsądna cenę. Używam od niedawna i zaliczyłem kilka niefajnych gleb. Na początek nie radze jeździć po mieście

Na początku tylko trochę drętwiały mi palce u lewej nogi. ale w miarę przejeżdżanych kilometrów problem zniknął.

Napisano
nie drętwieją wam palce w tych butach?

sidi dominator: dojezdzam rowerem na uczelnie i czasem siedze w rowerowych bucikach 10 godzin. nie sprawia mi to najmniejszego problemu. sztywnosc troszeczke utrudnia chodzenie, ale tez nieprzesadnie. blok jest sprytnie umieszczony pomiedzy elementami podeszwy, wiec nie szoruje. umila zycie swietnie skrojony ksztalt (przynajmniej mi wyjatkowo pasuje; jedne z moich najlepiej dopasowanych butow) i dobra wentylacja (pomimo, ze to model caloroczny, boje sie pomyslec, jak przewiewne musza byc typowo letnie :D )

jednak nie ma to jak dobre, wloskie buty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...