lensikgra Napisano 11 Stycznia 2009 Napisano 11 Stycznia 2009 Witam witam. Dziwnym splotem sprzyjających okoliczności i bliżej niewyjaśnionych sytuacji zaszusowałem już na rok trzeci kierunku turystyka i w jeszcze bardziej niewiarygodny sposób ma powstać moja praca licencjacka o temacie: Ocena rowerowej aktywności ruchowej jako forma rekreacji dla osób w każdym wieku. Stąd też taka prośba do Was: ankieta jest do wypełnienia Jest dzień wolny, a samo jej wypełnienie zajmuje ze 2 minutki. Fajnie by było;) http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwestionariusz/1784/ z góry dzięki. Pozdrawiam i przyczepności na zimę;]
GdyniaBiker Napisano 29 Stycznia 2009 Napisano 29 Stycznia 2009 Gotowa sztuka Co prawda można by bardziej innowacyjnie temat potraktować, ale jeśli to wystarczy do pracki, to chętnie i popieram
Przeor Napisano 29 Stycznia 2009 Napisano 29 Stycznia 2009 No to ja też sobie saspamo... tzn wypełniłem ankietę.
Mod Team Lookas 46 Napisano 29 Stycznia 2009 Mod Team Napisano 29 Stycznia 2009 Co najlepsze sam też obecnie jestem na turystyce rekreacji i tez licencjat będzie rowerowy Ankietę zaraz wypełnię
Mod Team Pixon Napisano 30 Stycznia 2009 Mod Team Napisano 30 Stycznia 2009 Jak już napiszesz i nie miałbyś nic przeciwko temu, to wyślij mi tą pracę na meila to sobie przeczytam. Ankieta wypełniona.
ramir Napisano 30 Stycznia 2009 Napisano 30 Stycznia 2009 Done! Powodzenia przy opracowaniu wyników i obronie pracy.
cann Napisano 30 Stycznia 2009 Napisano 30 Stycznia 2009 jesli bedzie taka mozliwosc tez bym sobie przeczytal ta prace
1415chris Napisano 31 Stycznia 2009 Napisano 31 Stycznia 2009 wszyscy jestesmy ciekawi finalnej pracy, jak juz sie powiedzialo a to publikacja na lamach forum jest nieunikniona, wystawimy ci nasza ocene
premier2 Napisano 31 Stycznia 2009 Napisano 31 Stycznia 2009 zrobione powodzonka w obronie i czekamy na wersje oficjalną na forum pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.