Root Admin Mieciu Napisano 7 Grudnia 2008 Root Admin Napisano 7 Grudnia 2008 jedna sprawa, o której wspomniał mi jeden z użytkowników. Chodzi o imiona i same osoby. Wiadomo, jak to na zlotach, może być zamieszanie bo nie wiadomo kto jest kto. Propozycja jest taka: stworzyć przypięty temat, gdzie uczestnicy zlotu wrzucą swoje AKTUALNE zdjecia no i podpiszą to imieniem, co by jasność była
Robert Napisano 7 Grudnia 2008 Napisano 7 Grudnia 2008 A jako że wielu lepiej zapamiętuje po rowerach jakiś krótki opis też być może
Kathar Napisano 7 Grudnia 2008 Napisano 7 Grudnia 2008 Z rowerami to raczej nie jest dobry pomysł. Pomyśl ile może się zmienić w naszych bajkach przez te ponad pół roku. Z resztą jest już taki temat.
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Grudnia 2008 Mod Team Napisano 7 Grudnia 2008 jedna sprawa, o której wspomniał mi jeden z użytkowników. Chodzi o imiona i same osoby. Wiadomo, jak to na zlotach, może być zamieszanie bo nie wiadomo kto jest kto. Propozycja jest taka: stworzyć przypięty temat, gdzie uczestnicy zlotu wrzucą swoje AKTUALNE zdjecia no i podpiszą to imieniem, co by jasność była eeee-tam.... Imiona, zdjecia... Dojedziemy na Zlot to sie tam poznamy... OSTRO! I.
QWEY564 Napisano 7 Grudnia 2008 Napisano 7 Grudnia 2008 ...tak więc pojawia się pomysł koszulek zlotowych z imieniem/nickiem/ksywą
MarcinGoluch Napisano 7 Grudnia 2008 Autor Napisano 7 Grudnia 2008 To żaden problem. Mozna nawet zrobić to na zwykłej białej koszulce jako prasowanka . Wiem, że dla niektorych dojeżdżających z wiekszej odległości koszty będą całkiem spore więc nie chce się rozkręcać z propozycjami żeby ludzie nie rezygnowali. Jak zamkniemy liste poda się to pod dyskusje i wtedy zobaczymy co i jak. Zamówienie takich koszulek to pikuś i można załatwić błyskawicznie.
tobo Napisano 7 Grudnia 2008 Napisano 7 Grudnia 2008 co do koszulek - fajny pomysl. co do zbioru zdjec/imion i nickow uczestnikow - ja bede nalegal. bylem na zlocie z innego forum, gdzie bylo nie wiecej niz 30 osob i mialem z tym klopot zeby zapamietac wszystkich. jesli to dla reszty nie problem oczywiscie dla chetnych niech przesla swoje zdjecia. byloby fajnie gdyby takie info bylo zebrane w jednym miejscu. wiem ze gdzies jest temat gdzie ten kto chce wpina swoje fotki, ale wg mnie to nie to samo.
Sel Napisano 7 Grudnia 2008 Napisano 7 Grudnia 2008 Hmm ja i tak proponuje te koszulki zrobić ;-) Wątpie że ktokolwiek jest w stanie zapamiętać 40 osób patrząc na zdjęcia tylko raz czy dwa ;-P
got3n Napisano 7 Grudnia 2008 Napisano 7 Grudnia 2008 Tak albo tatuaże z henny na goleniach/łydkach z ksywkami ; p
kaamil Napisano 7 Grudnia 2008 Napisano 7 Grudnia 2008 Głupie pytanie ale gdzie beda trzymane przez noc nasze maszyny?
Kathar Napisano 7 Grudnia 2008 Napisano 7 Grudnia 2008 Poczytaj kilka stron wcześniej. Wszystko jest omówione.
omen Napisano 7 Grudnia 2008 Napisano 7 Grudnia 2008 Zgadza się nikt tego nie poruszał poza właścicielem schroniska . Już podczas pierwszej rozmowy zaznaczył, że otrzymujemy klucz i miejsce do składowania rowerów które będzie pod kilkoma zamkami. Będzie to zamknięta świetlica w schronisku. i chyba wszystko jasne.
Sel Napisano 8 Grudnia 2008 Napisano 8 Grudnia 2008 Może w pierwszym poście zrobimy "pigułkę" i spiszemy wszystko co jest wiadome/zostało ustalone ?
Mod Team Lookas 46 Napisano 8 Grudnia 2008 Mod Team Napisano 8 Grudnia 2008 Nie wiem jak tam reszta ale dziś wpisałem sporo osób na listę
Kubusiowa Napisano 9 Grudnia 2008 Napisano 9 Grudnia 2008 ode mnie wpłata poleci jupi Będę tyły wspierać lol
MarcinGoluch Napisano 9 Grudnia 2008 Autor Napisano 9 Grudnia 2008 Kubusiowa na regionalnym wspomniała o zniżkach dla "nie studentów" na PKP . Ciężko to wyszperać ale powiem, że jest taka zniżka jak "Ty i 1,2,3". Pierwszy bilet płatny 100% ale trzy kolejne już 30% zniżki. Rozliczając to na kilka osób które będzie jechało wychodzi całkiem ciekawa zniżka. Mamy coraz więcej chętnych i wpisanych. Wiem że jest sporo osób które chętnie by pojechały ale nie wiedzą czy ktoś z ich rejonu się wybiera. Na chwile obecną już mamy caly kraj "pocięty" Wałbrzych, Szczecin, 3Miasto, Rzeszów, Katowice, Warszawa. Są też Zlotowicze na Trasach dojazdowych z w/w miejscowości. Jeżeli ktoś się boi że sam będzie jechał to nie ma takiej obawy ! Pozdrawiam! Marcin
Root Admin Mieciu Napisano 9 Grudnia 2008 Root Admin Napisano 9 Grudnia 2008 zeby to tylko kraj... ja i ivan z wyspy lecimy
Kubusiowa Napisano 9 Grudnia 2008 Napisano 9 Grudnia 2008 Kubusiowa na regionalnym wspomniała o zniżkach dla "nie studentów" na PKP . Ciężko to wyszperać ale powiem, że jest taka zniżka jak "Ty i 1,2,3". Pierwszy bilet płatny 100% ale trzy kolejne już 30% zniżki. Rozliczając to na kilka osób które będzie jechało wychodzi całkiem ciekawa zniżka. Mamy coraz więcej chętnych i wpisanych. Wiem że jest sporo osób które chętnie by pojechały ale nie wiedzą czy ktoś z ich rejonu się wybiera. Na chwile obecną już mamy caly kraj "pocięty" Wałbrzych, Szczecin, 3Miasto, Rzeszów, Katowice, Warszawa. Są też Zlotowicze na Trasach dojazdowych z w/w miejscowości. Jeżeli ktoś się boi że sam będzie jechał to nie ma takiej obawy ! Pozdrawiam! Marcin Jeśli chodzi o tą zniżkę to potwierdzam, tylko muszę sprawdzić, czy ta promocja też obejmuje studentów. Jak już będziemy wiedzieli jakim pociągiem będziemy pomykać, to można zrobić rozpiskę na jakich stacjach on się zatrzymuje i się domówić z ludzmi z danych terenów, że będziemy w oknie z wywieszoną głową nawoływać forumowiczów Nikt nie będzie sam
MarcinGoluch Napisano 9 Grudnia 2008 Autor Napisano 9 Grudnia 2008 Jak będziesz miała takie zniżki na transport, przyjedziesz prawie za darmo to p[odliczymy Cię więcej za nocleg . Pomysł dobry ale radze sprawdzić czy zniżki się sumują bo nie jestem o tym przekonany. na pewno mogą skorzystać ze zniżki osoby które jadą z tej samej stacji do tej samej stacji docelowej i mają bilety tej samej klasy.
KAZUMI Napisano 9 Grudnia 2008 Napisano 9 Grudnia 2008 na pewno mogą skorzystać ze zniżki osoby które jadą z tej samej stacji do tej samej stacji docelowej i mają bilety tej samej klasy. Klasy rowerowej czasem bilety można łączyć i jest taniej a czasami nie chcą i nie wiem o co chodzi
Kubusiowa Napisano 9 Grudnia 2008 Napisano 9 Grudnia 2008 Marcin Marcin chcesz mi więcej naliczyć no ładnie, ładnie ale wiesz co, ja o tym obiecanym piwie nie zapomniałam no i dlatego przyjadę na Zlot hehe Co do pociągu to ja mogę wystartować nawet z Gdyni bo wówczas będę mogła miejsce trzymać dla ludzi z trójmiasta i okolic a może ktoś będzie z tamtych rejonów i zaklepie kilka wagonów hehe ale do tego planowania jeszcze daleko, choć żyje tym jakby to miałobyć za tydzień Trzeba przeanalizować połaczenia i koszty, a może ktoś ma znajomości w pkp i zafonduje nam w jedną stronę przejazd za darmo hehe ach pięknie by było Kazumi no wiesz czasem Panie w kasach są zakręcone i mają skleroze, zresztą PKP ciągle coś wprowadza i zmienia, więc nie dziwię się że kobitki są zakręcone. Wertowałam stronę PKP i znalazłam fajną informację, która ucieszy tych którzy mają zamiar wyruszyć w piątek i podróżować wymienionymi pociągami. Dla niektórych opłacałoby się kupić ten bilet choćby po to aby w drodze powrotnej mieć taniej Bo bilet cały na pociąg pośpieszny z gda koszkutje około 54 zł więc jak się kupi bilet turystyczny to się oszczędza Waro przeliczyć sobie Ten bilet nie obowiązuje w pociągach osobowych "(...) w pociągach uruchamianych przez PKP Intercity od 1 grudnia 2008 r. będzie obowiązywać Bilet weekendowy. Jest to oferta dla osób podróżujących w soboty i w niedziele pociągami Spółki. Bilet ważny w klasie 1 i 2 pociągów IC, Ex, TLK i pociągów pospiesznych międzywojewódzkich, uprawnia do nieograniczonej liczby przejazdów wspomnianymi pociągami, od godz. 19.00 dnia roboczego (czyli pt), poprzedzającego dzień wolny od pracy – do 24.00 ostatniego dnia wolnego. Bilet turystyczny – w cenie 39,00 zł W pociągach objętych rezerwacją miejsca należy wykupić miejscówkę za 50 % jej ceny. Cena oferty w klasie 2 wynosi 119 zł, w 1 klasie 199 zł. Oferta Rodzina z PKP Intercity będzie rozszerzona na pociągi pospieszne międzywojewódzkie. W związku z tymi zmianami od 1 grudnia 2008 r. PKP Przewozy Regionalne wprowadzają nową ofertę: - Bilet turystyczny – w cenie 39,00 zł, ważny będzie w klasie dowolnej we wszystkich pociągach uruchamianych przez PKP Przewozy Regionalne; - REGIO Karnet – nowa cena - 55,00 zł - będzie obowiązywał w klasie dowolnej we wszystkich pociągach uruchamianych przez PKP Przewozy Regionalne;" WIĘCJ NA STRONIE: http://www.pkp.pl/node/2217 Ty i 1,2,3 więcej inforamcji http://www.pr.pkp.pl/aktualne-oferty,s,0,2997.html Przewozy grupowe od 10 sób, więcej informacji z cennikami http://www.pr.pkp.pl/aktualne-oferty,s,1,50.html Za jednorazowy przewóz roweru pobiera się opłatę zryczałtowaną w wysokości 4,50 zł - niezależną od odległości taryfowej. W pociągach osobowych, przy przejazdach na odległość do 100 km, można nabyć bilet miesięczny na przewóz roweru. Przy zakupie biletu lub do okazanego biletu na przejazd w aglomeracji krakowskiej, wrocławskiej, pomorskiej, lub do biletu turystycznego albo sieciowego tygodniowego imiennego, podróżny może nabyć bilet na wielokrotny przewóz roweru.
Ecia Napisano 9 Grudnia 2008 Napisano 9 Grudnia 2008 ... dodam jeszcze, że o te wszystkie zniżki trzeba się w kasie, przy zakupie biletów, wyraźnie upomnieć - nie licząc na domyślność kasjerów, bo oni z reguły niczego się nie domyślają ani nie podpowiadają Pozdrówko uświadamiające
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Grudnia 2008 Mod Team Napisano 9 Grudnia 2008 zeby to tylko kraj... ja i ivan z wyspy lecimy ... a Fifi z kraju Jana Karola Hiszpanskiego OSTRO! I.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.