rockrider Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 27km i odkryłem, że czeka mnie wymiana tylnej piasty lub całych kół
kanar89 Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Rozebrałem na części pierwsze rowerek Ukochanej w celu zważenia i przeczyszczenia, jutro cd.
insideee Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Odebralem rower z legion serwis i kupiłem smar rohloff
roswell Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Dziś wybrałem się wysłać paczki, do tego przelałem kasę za nowy kask (Giro Monza), byłem w rowerowych, nic nie załatwiłem, ale trochę sobie pogadałem Planowałem wyczyścić rower i buty, ale deszcz mnie odwiódł od tego pomysłu. Poza tym opisałem wczorajszy "wyścig", jak się komuś chce czytać to proszę: http://www.ptc.przemysl.pl/forum/index.php...opic&nr=268
Spider Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Obiłem SLRa nową perforowaną skórą. Jeśli ktoś chce, zrobię coś takiego i z jego siodłem pisać na PW
Adik Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Ten Slr teraz naprawdę świetnie wygląda Ścigając się sam ze sobą powyprzedzałem trochę niedzielnych rowerzystów i chyba przewiałem plecy... Zobaczy się rano, jak w rezultacie jest.
tomeks Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 adik a ty czasem dzisiaj nie kupiles siodelka ? ;]
Ciastkorz Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Kupiłem slicki i rękawiczki z długimi palcami. Jak się nie rozpadze to jeszcze dziś testy:)
Wojtekmtb Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Kupiłem nową koszulke Biemme Fusion teraz będzie ładnie wyglądała do kolorystyki roweru
EnduroBH Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Kupiłem Nowe "szimanowskie" buciki SPD Przełożyłem cały rowerek na nową ramę xD
kantele Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 30 km w deszczu, część po centrum Warszawy po ulicy się nie da jechać bo korek, po chodniku się też nie da jechać bo... korek co ci wszyscy ludzie robią na chodnikach w taką pogodę? wynocha do domu usyfiłam się niemożebnie, aż musiałam się wykąpać razem ze spodenkami i koszulką
omen Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 34km w ulewie dawno nie wróciłem tak brudny do domu, z takim uśmiechem na twarzy
olecki Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Zamówiłem sakwe na kierownicę, byłem w sklepie rowerowym celem rozejrzenia się za pedałami, rękawicami i jakimiś fajnymi ciuchami. Zrobiłem 43km z czego 15 w po górkach w lesie w ostrym błocie
roswell Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Spider Wygląda całkiem ciekawie, pytanie tylko jak z trwałością tego pokrycia. Zdaj relację po np 1000km. Swoją drogą ile taka przyjemność by kosztowała? Jestem zainteresowany bo mój SLR w szosówce jest w opłakanym stanie. Dziś wybrałem się na standardowy trening - serpentyny (4,5km). Jechało mi się strasznie ciężko, do tego nie przyjął sięnowy łańcuch w szosówce, strasznie przeskakuje na 6 przełożeniu, co doprowadziło mnie do strasznego zdenerwowania. Poza tym wieczorem wziąłem się za czyszczenie butów i roweru po koszmarnie błotnym niedzielnym wyścigu. Jakoś poszło, ale dopiero przy pomocy węża ogrodowego ustawionego na max. ciśnienie. Jutro czas na szacowanie strat
Damix Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Kupno Shimano Equinox i 50km po drogach rowerowych w Poznaniu (nawet udało mi się nie zmoknąć ) Spider weź wyczyść klawiaturę bo wygląda strasznie :P
pawel1315 Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Wyczyściłem i nasmarowałem łańcuch Przejechałem kilkanaście km
kanar89 Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Wczoraj wyregulowałem przerzutki, hamulce i umyłem rower Ukochanej Za chwilę smarowanie łańcucha i po pracy na rower
Mod Team bogus Napisano 3 Czerwca 2009 Mod Team Napisano 3 Czerwca 2009 Po niedzieli spędzonej na porządkach w częściach rowerowych w garażu nie jeździłem z powodu poprawek i wielu innych spraw szkolnych.
rockrider Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Haaaa...dostałem calutkie nowiutkie kółko, bo stare zareklamowałem
creative1989 Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Haaaa...dostałem calutkie nowiutkie kółko, bo stare zareklamowałem a co z nimi miałeś? Jakie to kółka? Gdzie kupowane?
rockrider Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 creative1989 bębenek mi się zrobał w tylnej piaście, zaczeło chrubotac przy pedałowaniu i miało luzy. Koło mam z rockridera, a rockridera z decathlonu. Jakie takie, ale ważne, że dali nowe
Gromosmok Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Kupiłem dętki Maxxis ultralight 26" x 1.50/1.75 110g i łańcuch Shimano XT CN-HG93 .
Phil Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Przedwczoraj 20 km, wczoraj tylko 10 km więc dzisiaj miało być więcej. Ale niestety czas nie pozwolił i zrobiłem tylko 10 km. Ale za to w jakich warunkach ^^ Jechałem z kumplem w lesie, zaraz po deszczu i to z dość dużą prędkością. Prawie zero przyczepności, błoto takie, że szok więc emocje mieliśmy niesamowite. Niestety wybrudziłem czyste ubranie a rower to jutro będę dłutem czyścił z błota.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.