Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 8

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sprzedałem kumplowi pakiet części : tył XT RD-M760 , pedały deore 505, mostek PRO XLT, siodełko KBIX, chwyty WCS, przód FD-M570, osłonkę -neopren kelly's , koszyki Speca Rib Cage , korki do kiery i zacisk na imbus 31,8 za 155zł po koleżeńsku

Napisano

Zmieniłam oponę. Osiągam rekordy, to już nie 55 tylko 5 minut.

Ale z tarczą to się zaraz popłaczę...

Napisano

dzis 103km z czego 40 w terenie czyli malta- kornik- rogalin - puszczykowo - malta - cytadela ( co by dokrecic do 100km )

Calkiem pozytywnie :) pomimo bolu kolana.. cos nei tak ustawione bloki w spd chyba :)

Napisano

Ha! zrobiłam tarcze, o dziwo, za trzecim razem.

Kilometrów nie znam, ale 4 godziny jazdy. I wszystkie podjazdy co kiedyś zdarzało mi się rower prowadzić, dzisiaj podjechałam :)

Napisano

Jak na razie tylko wizyta w Olsztynie w celu kupienia pedałów i butów spd, zakończona kupnem.....koszyka na bidon.

Chyba zdecydowałem się, na zamówienie przez neta.

Napisano

Dzisiaj wyciągnąłem Radona na światło dzienne (pierwszy raz w tym roku), bilans po zimie, praktycznie brak blokady w Rebie i pęknięty pancerz przedniej przerzutki. Krótka przejażdżka, sam asfalt (czarne --> Perła zachodu --> góra szybowcowa --> czarne, czas ~1,5h jazdy).

dodatkowo dzisiaj lekko zeszlifowałem ubijaki (tak się położyłem w zakręcie, że zahaczyłem o podłoże).

Napisano

Odebrałem nowego bike'a, niestety napinacz ma taki luz boczny, że łańcuch przeskakuje i nie da się jeździć. :D

Jak do jutra nie znajdę jakiegoś napinacza Alfine'a to w święta jestem udupiony. ;)

Napisano
Dawwwid - w obie strony udalo sie podjechac? ;)

Niestety tylko w jedną - tą w stronę bliżej 'jeziora' ale i tak przy samej końcówce trzeba było trochę popchać rower :D W odwrotna trochę dziur jest no i mam mały problem z oczami, łzawią mi bardzo - trzeba kupić jakieś okularki przeźroczyste :)

Napisano

jak ja nie lubie takich... jak on jest w blaszaku to myśli że mu wszystko wolno :/

pacan jeden wczoraj na al. niepodległości wyprzedził mnie tylko po to, żeby mnie zblokować 5 metrów dalej bo on skręcał w prawo...

grrrrrrr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...