Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 6

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
coś ciekawego wyszło?

Absolutnie nic ciekawego (dla mnie), ot, średnie tętno wyszło ;) (193, hm...)

Dokręciłem 6km po mieście w zwykłych butach i jeansach. Jaka męka, w sumie 6km na stojąco :)

Napisano

A ja nareszcie coś rowerowego dzisiaj... po długich i bezskutecznych polowaniach kupiłam sobie w końcu letnie rękawiczki z długimi palcami ;) . Nareszcie znalazłam takie wzmacniane w odpowiednich miejscach i leżące wręcz idealnie... Przypadkiem nawet kolor pasuje do ramy i kasku - przewaga niebieskiego :P . Spec, model Pulse, rozmiar... dziecięca S-ka :) .

Nie były drogie, mam nadzieję, że jakiś czas mi wytrzymają...

Pozdrówko tropicielskie ;)

Napisano

ja za to ubrudziłem rower;) razem z lukasem objeżdżaliśmy trasę maratonu. wyszło 96 km ze srednią 21km/h niestety mapa drogowa w gpsie nie jest dobrym przewodnikiem wiec co 300 metrów trzeba było się zatrzymać luz zwolnić. strasznie wybijające z rytmu...

Gość FF|putek
Napisano

kupilem kask Uvex ######ng + lajtowe 20km

Napisano

27,5 km średnia 20,3 :)

piękna pogoda była dzisiaj...

jutro ma już nie być tak pięknie

ale nic to, i tak jutro nie bardzo mogę pojechać rowerem bo mam rano spotkanie z klientem i muszę być czysta i pachnąca :wallbash:

dzisiaj zostałam przez mojego mężczyzne podejrzana o kupno nowego roweru tylko z tego powodu, że na mojej miejscówce w dojo zaparkował kolega

mój facet przyjął za całkiem normalne, że przejeżdżając koło sklepu rowerowego kupuję nowy rower... haha :P

Napisano

Z tych rowerowych, to zacząłem planować serwis roweru po weekendowej wizycie w górach :) Szkoda tylko, że pogoda nie dopisała w 100% Mimo to udany weekend był B)

Napisano

Dzisiaj zamówiłem olej do amortyzatora, już drugi raz :) bo w sklepie stacjonarnym okazało się, że nie są w stanie sprowadzić takowego, więc w ruch poszło niezawodne Allegro.

Do tego przeczytałem nowego Bike Board'a na raz B)

Robert, jak czytasz Bike Board to na 70str. jest mapka trasy którą robiliśmy w niedzielę :P

Napisano

wczoraj pierwsza w tym roku wiosenna wyprawa po pracy

Łódź - Rąbień > Zgniłe Błoto > Malanów > Szydłów > Piorunów > Kwiatkowice > Wodzierady > Mikołajewice > Konstantynow > Łódź, łacznie 63km, na kilka dni musi wystarczyć bo coś ma się pogoda popsuć

p4148841dc1.th.jpg

Napisano

Bogus92 no leje leje... ;)

Ja dzisiaj najprawdopodobniej jade do "rowerowego" odebrac rower z serwisu , czekam juz na niego tydzien. . . ; |

Napisano

Dzisiaj 1,5h po wałach i... 2 kapcie. Później zabawa z odwracaniem opony drutowej na lewa i prawą stronę bo nie mogłem uwierzyć że złapałem 2 kapcie a w oponie nic nie siedzi. Nie siedziało ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...