Skocz do zawartości

[film] Clorophilla

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Krąży ten film od jakiegoś czasu już. Widział ktoś? Ma ktoś? A co lepsze chciał by się podzielić? :rolleyes: W trailerze bardzo zaintrygowała mnie muzyka, co lepsze bardzo mi się ten pomysł spodobał. Chętnie bym zobaczył całość, w sklepach nigdzie niestety nie znalazłem.

Napisano

Owszem, widzialem, ale podzielic sie nie moge, bo ostatnio w tym panstwie studentow zamykaja. Zycze natomiast owocnych poszukiwan, bo jest co ogladac :)

Napisano

film ciekawy, typowo amatorska produkcja z przepieknymi widokami przyrody, i za######iste sceny krecone na tyrolce - profeska :) film polecam choc w pewnym momencie zanudza

Napisano

Obejrzałem i... BOMBA, dosłownie! Może i nie ma akcji jak NWD itd. to jednak za muzykę i wykonanie wchodzi do mojej ścisłej czołówki najlepszych rowerowych filmów :) Zazdroszczę im trochę miejsc do jazdy :)

Napisano

Zassałem ten filmik z czystej ciekawości i tylko dlatego, że były gotowe linki i nie musiałem sam nic szukać. Nudzą mnie już te wszystkie New World Disordery i Krankedy. Po tym filmie też sie rewelacji nie spodziewałem... a tu taka niespodzianka! :D

Film (a raczej filmik, bo ma niecałe 30 min.) ma bardzo fajny klimat i patrzy sie na niego z przyjemnością. Jest dużą odmianą po tych wszystkich popisach z zeskokami z dropów o wysokości niskiego bloku i jazdy po kładkach szerokich na 5 cm.

Sama jazda, bez ekstremy na granicy chęci samookaleczenia też może być ciekawa... no i tam muzyka! :P

Napisano

No wlasnie, te wszystkie Roamy itp mnie nudza po 10 minutach, ciagle to samo. A Clorophille oglada sie bardzo dobrze, przynajmniej mi. Moze dla malolatow bedzie nudna, ale ja wole tak - dobra muzyka, fajne widoki i jazda fajnie podana, ale bez wiekszych ekstremow, ktorymi wiele filmow jest przeladowanych. A przez to takie wyczyny powszednieja i sie nudza, bo jak ogladam po raz 10 w ciagu 10 minut skok z 5m dropa, to juz tylko ziewanie to wywoluje :(.

Napisano

Tak dla nie których może wydawać się nudne, ale to właśnie NWD mnie bardziej nudzi. The Collectivy jak dla mnie pokazują BARDZO wysoki poziom tak samo jak Clorophilla. W NWD wszystko jest cały czas takie samo, w ostatnim podobała mi się jedynie jazda Wade'a Simmonsa na northshorach.

Napisano

film dobry nie powiem:D całkiem całkiem, ale np ROAM według mnie jest 2razy lepszy:D więcej się dzieje bo w tym momentami nudno było, ale milo sie ogląda. Pozdrawiam:)

Napisano

Świetny film, dużo nie oglądałem, ale ten robi na mnie wrażenie. Bardzo podobały mi się miejsca z których filmowali. Warto ściągać.

A tak na boku to

1. Czy tylko mi momentami muzyka + obraz (z akcentem na muzyka) kojarzyły się ze Star Wars, a szczególnie z Naboo? :)

2. Czy tylko mi patrzącemu na dwupółkowe amortyzatory kojarzą się one z makrokeszowymi pseudorowerami? :o

• 5 miesięcy temu...
Napisano

a ma ktoś może tą Collective w normalnej wersji i zechciałby wrzucić na jakiś rapdshare? :)

a nie, znalazłem już torrent. więc ja mógłbym wrzucić jak mi się ściągnie jeżeli ktoś byłby zainteresowany ;)

Napisano

a ja Wam powiem tak, podtrzymując nieco Waszego offtopa: nwd rzeczywiście bywa bzdurny, ale jak dla mnie to głównie przez slow-mo. ja kocham np. fragment dh z roam'a, bo wszystko jest real-time i widać, jak goście zasuwają. a też wcale nie skaczą tam dropów. kranked 6 jak dla mnie też jest debeściak, świetnie zrealizowany i moim zdaniem zdaniem pokazuje kawał dobrej jazdy. fragment z peat'em i renniem wcale nie zawiera żadnych jumpów, a jedynie perfekcyjną kondycję i wyszkolenie techniczne w każdym calu. no plus siła 2-metrowego chłopa x2.

królem chyba jest earthed. żadnego slow-mo, tylko zawody dh/4x. żadnych dropów, które niczemu nie służą, tylko jazda po kamieniach wielkości telewizorów. ja mam wersję earthed (chyba 1), która ma jeszcze z pół godziny po końcowych napisach (nie wiem ocb).

co kto lubi. niektórzy trzymają się twardo XC (i chwała im za to, niech nikt się nie obraża), a niektórzy lubią czasem mocniej zaszaleć. ja należę raczej do tych drugich, dlatego uwielbiam mocne filmy. :) ściągam clorophillę, zobaczymy ile jest warta B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...