tapir77 Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Cześć. Chcę zmienić łańcuch - mam mechaniczną 105 12 rzędową. I policzyłem - aktualnie mam 112 ogniw. A w sklepach w wyszukiwarkach podpowiada 126. Wiem że pytanie może banalne, ale prośba o wskazówkę. pozdrawiam Cytuj
gnomon Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 126 raczej na bank jest za długi....i prawdopodobnie na rowerze masz poprawną długość jeśli to fabryczny zestaw. Kupujesz, skracasz, instalujesz i już. Są manuale shimno do każdej wersji napędu wszystko tam jest napisane, a teraz dodatkowo możesz zapytać AI Cytuj
RabbitHood Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Za polecanie ejaj powinni dawać bana. 2 Cytuj
raven82 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu nowe łańcuchy przeważnie są dłuższe, bo ludzie mają różne konfiguracje, trzeba skrócić po prostu Cytuj
przecietny.kolarz Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 8 godzin temu, RabbitHood napisał: Za polecanie ejaj powinni dawać bana. Bo? Jeżeli używasz tego z głową, to nawet tryb AI w Google jest rewelacyjny. W życiu samodzielnie nie przeszukasz takiej ilości danych jak AI. @tapir77 jeżeli nie ma takiego jak masz teraz, to kupujesz dłuższy i skracasz. Standardowa praktyka. Podstawowy skuwacz to koszt rzędu 20-30 zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi