BikeSurfer604 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Cześć. Zajarałem się tematem zjazdów na single trackach, a że mam obok siebie bikepark to nawet sobie już trochę pozjeżdzałem moją Foltą Cabo c2. Jednak czuć, że ten rower się do tego raczej nie nadaje. Rozważałem powymieniać amorek i napęd, ale chyba nie warto inwestować za dużo. Zacząłem więc się rozglądać za czymś nowym, szególnie interesują mnie polskie marki. Chyba najciekawszą pozycją jest NS Bike Define 130 2. Zastanawiam się czy warto go brać idzie go dostać w okolicach 8k, tylko nie wiem czy to nie problem, bo firma w sumie w bankructwie. Kolejną pozycją były by rowery ze stajni Dartmoor, choć widziałem, że tu na forum nie cieszą się jakąś specjalną popularnością. Co warto brać w okolicach 10k? Czy NS Bike to zły pomysł, czy może lepiej rozglądać się za czymś innym. Chciałbym mieć fulla, choć rozważę każdą opcję. Cytuj
NerfMe Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Który bikepark masz obok siebie? Jakie trasy docelowo zamierzasz zjeżdżać? Czy planujesz więcej skakać czy skoki przy okazji? Nie brał bym NS ze względu na brak wsparcia producenta. Co do dartmoora to zależy do czego ma być rower, ale generalnie oferty cenowej nie mają zachęcającej. Cytuj
BikeSurfer604 Napisano 14 godzin temu Autor Napisano 14 godzin temu (edytowane) Bigfoot Works. Coś tam chcę popróbować poskakać więc bardziej skoki przyokazji. I ogólnie dużo zwykłej jazdy po lesie. Edytowane 14 godzin temu przez BikeSurfer604 Cytuj
marcin_ostrów Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Ostatnio Zesty z CR wymiatają https://www.centrumrowerowe.pl/rower-mtb-lapierre-zesty-cf-7-9-pd50032/?v_Id=267669 Chociaż ja bym przemyślał 8.9 .... Cytuj
BikeSurfer604 Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu (edytowane) Całkiem sensownie wygląda ta Zesta, dzięki za rekomendacje. Przyjrzę się jej bardziej. Duża różnica pomiędzy 6.9, 7.9 i 8.9? Edytowane 13 godzin temu przez BikeSurfer604 Cytuj
Tyfon79 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Przede wszystkim trzeba patrzyć co jest na stanie bo chyba z 8.9 jest słabo. Po drugie ciężko w takiej kasie rywalizować z tego typu ofertą. Można coś szukać z Cube ale bez szans na powodzenie albo trzeba by było sypnąć więcej kasy i to zdecydowanie. Reszta to propozycje w alu bez szału. Ponownie dyszka za 7.9 to śmieszna kwota jak na to co dostajemy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi