Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czołem! 

Czasy trudne, przyda mi się nieco dorobić, więc najwyższa pora spieniężyć swoje hobby ;) 
Co robię? Lutowanie mosiądzem i wszelkie z tym związane operacje dotyczące ram stalowych (hi-ten, cro-mo) 

Co oferuję:
- modyfikacja starych ram i widelców pod hamulce tarczowe (głównie retro-mtb),
- naprawy ram stalowych (w niektórych tematach ogranicza mnie brak parku maszynowego, ale zakres do ustalenia) 
- wlutowanie przelotek, oczek pod bagażniki lub innych drobnych dupereli 
- przebudowa ram od zera, według zwariowanych pomysłów Twoich lub moich
- mogę też poskładać rower od zera, pomóc w doborze części, wyborze geometrii, itp itd.  

Generalnie, jeśli masz jakiś temat związany ze stalą i rowerami, to uderzaj śmiało - głowę mam otwartą. 

Czego nie robię (jeszcze):
- nie wstawię dropoutów pod sztywne osie, bo nie mam do tego narzędzi
- nie zrobię niczego specyficznego, co wymaga użycia tokarki lub frezarki. 

ALE, mam dostęp do kumpla pracującego przy CNC, także można pisać i w takich tematach, znam ludzi, najwyżej odeślę do odpowiednich. 

No i na koniec disclaimer - moja praca jest typowo garażowa, robię prawie wszytko przy użyciu ręcznych narzędzi. Preferuję surowe wykończenie, więc raczej tacy klienci będą zadowoleni. Ma to swoje odzwierciedlenie w cenach moich usług :)  Także jeśli oczekujesz poziomu wykończenia jak u ligi światowej, to nie ten adres! 

Zapraszam do albumu, gdzie można podejrzeć o czym mówię https://photos.app.goo.gl/uHursp61KV5pDHYq6
Na instagramie też czasem coś wrzucam https://www.instagram.com/ak.kwlsk/

Kontakt przez forum lub instagrama, będę wdzięczny jeśli informacja poniesie się w świat! Screenshot2026-07-11at15_25_12.thumb.png.896931a0da9b2b819ea761f96d3c8168.png

Screenshot2026-07-11at15_14.17Large.thumb.jpeg.5261294680b132db625e8f24e9a88241.jpeg

• +1 pomógł 4