leotdipl Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Jak kolega powyżej napisał. Zdecydowanie rozmiar "L" jest za duży. Cytuj
bad811 Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Ups, no to zaczynam zabawę od nowa. Jedną z alternatyw, ale wstępnie odrzuconą ze względu na przekroczony budżet był Ghost Lector Universal. W tej chwili jest ostatnia sztuka w rozmiarze S za 4999zl. Warto wyjsc poza budżet? Parametrami, z tego co juz zdążyłem sie nauczyć- pod kazdym wzgledem wygrywa Ghost (no, moze amortyzator jest lekko dyskusyjna kwestia? : -lżejsza, karbonowa rama - dużo lepszy napęd Deore/XT - nieco lepsze hamulce Jak z geometrią dla Ramy S (162-174 cm)?- będzie bardziej uniwersalna, mniej sportowa, wiekszy komfort, lepsza dla dolnej czesci pleców? No i jesli juz zwiekszylem budżet, to czy cos lepszego, porównywalnego w tej cenie dostanę? Cytuj
leotdipl Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowane) Gdzie ostatnia sztuka? Ja tam je wszędzie widzę. Np. w Centrum Rowerowym (model 2024 *). Osprzęt jak przerzutka Shimano XT to bajka. Mam, i jestem zachwycony. Blat 32T. Szkoda, że nie 34T. Amor. Już pisałeś. Można przeżyć. Fajna waga. Szerokie opony 2,4". Sylwetka sportowa, więc jak najbardziej rozmiar S się potwierdza (mniej będziesz leżeć). - Warto jednak zwrócić uwagę, że model ten występuje w różnych rocznikach (np. 2023, 2024, 2025) oraz wariantach (Hardtail lub Full Suspension "FS"), co znacząco wpływa na cenę. - CentrumRowerowe.pl: Często posiada ten model w ofercie, warto sprawdzać pod kątem sezonowych wyprzedaży. Te -uwagi pochodzą od AI - nie ode mnie 🤪 Edytowane 2 godziny temu przez leotdipl Cytuj
bad811 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, leotdipl napisał: Gdzie ostatnia sztuka? No wlasnie o centrum rowerowe mi chodzilo. Po wyborze ramy S, wyskakuje ze ostatnia sztuka. Na green bike S jest za 5500, na innych portalach tez drozszy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi