kazafaza Napisano Niedziela o 18:05 Napisano Niedziela o 18:05 (edytowane) Kupię ramę jak w tytule, najchętniej Cro-Mo, może być alu. Mocowanie koła nieistotne - QR, 142 lub 148 x 12mm, pod hebla tarczowego. Główka najchętniej w taperze ale proste też mogę rozważyć. Jestem w północno-zachodnim krańcu kraju zatem raczej wysyłka wchodzi w rachubę, choć lubuskie, pomorskie i wielkopolskie niech pytają bo może podjadę Karton i pierdoły do zabezpieczenia ramy mogę wysłać w razie czego. Rama dla małolata cierpiącego na daltonizm - niektóre szarości wyglądają na róż, nietóre zielone jak mokre kasztany a więc docenię i będę wdzięczny za zdjęcia w dziennym świetle. No to co tam chowasz ciekawego? p.s.: jeśli akurat nie masz czego potrzebujemy ale widziałaś / widziałeś gdzieś fajną okazję to proszę o linka 😉👍 POZDRo-:ver Edytowane Niedziela o 18:12 przez kazafaza Cytuj
rambolbambol Napisano Poniedziałek o 07:48 Napisano Poniedziałek o 07:48 (edytowane) Jakbyś chciał dospawać sobie mocowanie pod hamulec to mam takie Cr-Mo coś na strychu. Główka to ahead, pod siodłowa ramy to jak pamiętam 16 albo 17 cala. Edytowane Poniedziałek o 07:50 przez rambolbambol Cytuj
kazafaza Napisano Poniedziałek o 09:06 Autor Napisano Poniedziałek o 09:06 Ładny i fajny Ci on, jak będę potrzeboski w nie-Lardża-nie-29era to będę mieć w zakładce Cytuj
Sobek82 Napisano Wtorek o 23:39 Napisano Wtorek o 23:39 Peak 29er, ja miałem mulleta zrobionego, tył 27,5 x2.8, przód 29 x 3.0🙂 Pozdrow'er😘 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi