lewocz Napisano Poniedziałek o 08:20 Napisano Poniedziałek o 08:20 może ktoś wie czy istnieje na naszym rynku firma szyjąca ciuchy rowerowe na wymiar dla klienta detalicznego. Wzór, kolor raczej nieistotny, raczej chodzi co by ciuch był dobry wymiarowo bo już dość mam tych kombinacji z rozmiarami. Cytuj
Mihau_ Napisano Poniedziałek o 09:40 Napisano Poniedziałek o 09:40 Każda uszyje dla klienta detalicznego, kwestia ceny - którą jak myślę, że poznasz to ci się odechce. danielo, eroen, raso, verge, martombike, quest, bcm nowatex Ogólnie to bym na twoim miejscu "zamroził" kilka tysięcy złotych, zamówił wszystko co sensowne na rynku, wybrał to co najbardziej pasuje i tej marki/modelu się trzymał. Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano Poniedziałek o 09:54 Mod Team Napisano Poniedziałek o 09:54 Nie pamiętam dokładnie, ale sama zmiana koloru wzoru kurtki, to było chyba +100 zł kilka lat temu. EDIT w Martombike Cytuj
nossy Napisano Poniedziałek o 12:35 Napisano Poniedziałek o 12:35 Nam kiedyś BCM Nowatex szył teamówki, przy wielu kompletach nie brali za projekt chyba i drobne poprawki też robili. Przymierzaliśmy ich standardy i docelowe robili pod wymiar, ale to było sporo lat temu. No ale to były jakieś tam ilości, cale komplety i co roku robione nowe bo się sponsorzy i nazwa zmieniała lekko. Martombike jeśli chodzi o grafikę to zrobił mi nawet dwa komplety wg mojego projektu. Było trochę drożej... Cytuj
Eathan Napisano Poniedziałek o 12:43 Napisano Poniedziałek o 12:43 https://www.danielo.pl/projekt-indywidualny,szablony-graficzne.html robi wg. indywidualnych projektów, ale nie wiem czy zmienia fason. Pewnie to kwestia skali zamówienia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi