Meister Napisano Niedziela o 12:14 Napisano Niedziela o 12:14 Witam . Zakupiłem około 20 letni rower szosowy - zmieniłem wszystko poza ramą . Miał być to Projekt czysto budżetowy , z czasem się wkręciłem zacząłem sporo jeździć i trochę poniosło 😅 Załączę zdjęcia jak go kupiłem i po zakończonym projekcie . 6 Cytuj
cervandes Napisano wczoraj o 08:27 Napisano wczoraj o 08:27 Kółka Elite z Ali z naklejkami Enve 😁 1 1 Cytuj
Meister Napisano 22 godziny temu Autor Napisano 22 godziny temu A więc tak : Rama CicliB ( Kinesium ) Aluminiowa + carbonowy widelec . * Koła: Carbonowe EliteWheels Pro 50mm * Opony: Continental STR 30mm Tubeless * Kierownica : Zipp SL 70 Ergo Carbon * Sztyca : Canyon S15 VCLS 2.0 Carbon *Siedzenie : Selle Italia SLR Boost TI316 * Grupa : Shimano 105 2x11 * Klocki : Swissstop Flash Evo * Owijka : Supacaz Super Sticky Kush Star * Pedały : LOOK X-Track Race Carbon 1 godzinę temu, cervandes napisał: Kółka Elite z Ali z naklejkami Enve 😁 10/10 👌🏻🎯 2 godziny temu, KNKS napisał: Fajny. Tylko te pedały... 🙄 SPD jedyne rozsądne do szosy ☝🏻😅 Cytuj
TheJW Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 12 godzin temu, cervandes napisał: Kółka Elite z Ali z naklejkami Enve 😁 Widzę nie tylko ja uważam to za szczyt wieśniactwa. Miło. Nie rozumiem, czemu ludzie nie zostawią po prostu oryginalnych naklejek lub gołych obręczy po ich zerwaniu, ale cóż...co kto lubi... 2 Cytuj
Przecietny Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Jak poznaliście te koła ze zdjęcia? Po czymś konkretnym? Cytuj
TheJW Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Po naklejkach i słowie "projekt" w tytule 😆 1 Cytuj
ernorator Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 8 godzin temu, TheJW napisał: Widzę nie tylko ja uważam to za szczyt wieśniactwa. Miło. Nie rozumiem, czemu ludzie nie zostawią po prostu oryginalnych naklejek lub gołych obręczy po ich zerwaniu, ale cóż...co kto lubi... Nawet nie wiesz ile razy pytałem CSC o naklejki duże na koła, no nie chcą mi sprzedać....tylko na szczękowych chamy przyklejają Cytuj
cervandes Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 8 godzin temu, Przecietny napisał: Jak poznaliście te koła ze zdjęcia? Po czymś konkretnym? Po olbrzymim napisie Elite pod naklejkami Enve. 1 Cytuj
Przecietny Napisano 13 minut temu Napisano 13 minut temu Cytat Po olbrzymim napisie Elite pod naklejkami Enve aż tak się nie przyglądałem ale teraz faktycznie to wychwyciłem. Mi się podobają koła z białymi napisami i też kiedyś tak zrobiłem ale nakleiłem naklejki merida bo takie na szybko na allegro znalazłem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi