Meister Napisano wczoraj o 12:14 Napisano wczoraj o 12:14 Witam . Zakupiłem około 20 letni rower szosowy - zmieniłem wszystko poza ramą . Miał być to Projekt czysto budżetowy , z czasem się wkręciłem zacząłem sporo jeździć i trochę poniosło 😅 Załączę zdjęcia jak go kupiłem i po zakończonym projekcie . 6 Cytuj
Meister Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu A więc tak : Rama CicliB ( Kinesium ) Aluminiowa + carbonowy widelec . * Koła: Carbonowe EliteWheels Pro 50mm * Opony: Continental STR 30mm Tubeless * Kierownica : Zipp SL 70 Ergo Carbon * Sztyca : Canyon S15 VCLS 2.0 Carbon *Siedzenie : Selle Italia SLR Boost TI316 * Grupa : Shimano 105 2x11 * Klocki : Swissstop Flash Evo * Owijka : Supacaz Super Sticky Kush Star * Pedały : LOOK X-Track Race Carbon 1 godzinę temu, cervandes napisał: Kółka Elite z Ali z naklejkami Enve 😁 10/10 👌🏻🎯 2 godziny temu, KNKS napisał: Fajny. Tylko te pedały... 🙄 SPD jedyne rozsądne do szosy ☝🏻😅 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi