marekdam1 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Cześć, problem jest jak w temacie: po kilkudziesięciu minutach treningu (siłownia i rower niestety podobnie) mój pulsometr Garmina gubi puls i zegarek/apka pokazuje kreskę, brak wyniku. Dzieje się to przy różnych aktywnościach wybranych na zegarku. Puls wraca gdy przetrę elektrody materiałem lub nawet dłońmi. Wraca też po kilkunastu sekundach sam. Pomyślałby kto, że pot przeszkadza… no ale co to za pulsometr sportowy, który nawala przez pot na treningu? Estymacja spalanych kalorii daje praktycznie identyczne wyniki dla calego treningu w danych ramach pulsu, wiec on się „domyśla” jaki puls musiałem mieć, gdy była taka przerwa w danych, ale jednak to wkurzające i chciałbym rozwiązać. Uprzedzając śmieszki heheszki, bateria jest oceniana jako OK przez licznik Garmin Explore 2, możemy pominąć ten punkt Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi