r0o0b3rT Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Witajcie Czy jest jakakolwiek możliwość przerobienia tak napędu, aby pod RD-9150 11s podeszła kaseta 11-36 ? Na froncie mam korbę 52-36, więc teoretycznie pojemność napędu przy kasecie 11-30 jest maksymalnie zapełniona. Dziękuję za wszelkie podpowiedzi. Cytuj
gnomon Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Może po zmianie przerzutki na ultegre 8050 z długim wózkem... Cytuj
leejoonidas Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowane) Wymiana wózka z krótkiego SS na średni GS powinna rozwiązać problem. Edytowane 6 godzin temu przez leejoonidas Cytuj
r0o0b3rT Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu No właśnie to była moja pierwsza myśl, żeby wymienić wózek na GS, natomiast nigdzie nie mogę znaleźć takiego wózka do mojej zmieniarki.. W grę wchodzi również Ceramicspeed, ale z tego co widzę obsługuje max 32T. Cytuj
leejoonidas Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowane) Spróbuj z modelu rd-r8050. Można jeszcze dolne kółko przerzutki zmienić na większe o dwa ząbki a jak się da to nawet o trzy i dołożyć w łańcuchu dwa ogniwa. Edytowane 6 godzin temu przez leejoonidas Cytuj
KNKS Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowane) Ostatnio latałem "testówką" na DuraAce 9150 gdzie jako żywo siedziała kaseta 11-34. Wózek wyglądał na seryjny. Jak to wygląda z 36T nie wiem. Edytowane 5 godzin temu przez KNKS Cytuj
Chociemir Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Może to by pasowało: https://www.wolftoothcomponents.com/collections/derailleurlinks/products/roadlink-dm Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi