r0o0b3rT Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Witajcie Czy jest jakakolwiek możliwość przerobienia tak napędu, aby pod RD-9150 11s podeszła kaseta 11-36 ? Na froncie mam korbę 52-36, więc teoretycznie pojemność napędu przy kasecie 11-30 jest maksymalnie zapełniona. Dziękuję za wszelkie podpowiedzi. Cytuj
gnomon Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Może po zmianie przerzutki na ultegre 8050 z długim wózkem... Cytuj
leejoonidas Napisano 32 minuty temu Napisano 32 minuty temu (edytowane) Wymiana wózka z krótkiego SS na średni GS powinna rozwiązać problem. Edytowane 27 minut temu przez leejoonidas Cytuj
r0o0b3rT Napisano 28 minut temu Autor Napisano 28 minut temu No właśnie to była moja pierwsza myśl, żeby wymienić wózek na GS, natomiast nigdzie nie mogę znaleźć takiego wózka do mojej zmieniarki.. W grę wchodzi również Ceramicspeed, ale z tego co widzę obsługuje max 32T. Cytuj
leejoonidas Napisano 25 minut temu Napisano 25 minut temu (edytowane) Spróbuj z modelu rd-r8050. Można jeszcze dolne kółko przerzutki zmienić na większe o dwa ząbki a jak się da to nawet o trzy i dołożyć w łańcuchu dwa ogniwa. Edytowane 18 minut temu przez leejoonidas Cytuj
KNKS Napisano 18 minut temu Napisano 18 minut temu (edytowane) Ostatnio latałem "testówką" na DuraAce 9150 gdzie jako żywo siedziała kaseta 11-34. Wózek wyglądał na seryjny. Jak to wygląda z 36T nie wiem. Edytowane 16 minut temu przez KNKS Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi