Marcinx555 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Witam, chciałbym zakupić kilka rzeczy na okolicę od zera do plus 7 stopni najlepiej u chińczyka bo nie jestem wielkim rowerzystą i wierzę w to, że da się w rozsądnej cenie znaleźć ciekawe propozycje. Zależy mi na: 1. Stopy. Czy jest jakiś ochraniacz/ocieplacz na buty cywilne i platformy żeby chronił od wiatru? 2. Kolana. Czy jest jakiś ochraniacz/ocieplacz na kolana żeby chronił od wiatru? 3. Głowa. Tu mam dylemat bo czapka z windstoperem tak wygłusza, że przez ten szum można skisnąć. Chyba wgrywa opcja opaska plus nie wiem?... kominiarka i zwykła czapka "ciepła"? Więc tu potrzebowałbym chyba dwóch produktów albo jakąś czapkę sprawdzoną zamiast opaski i kominiarki. PS wiem, że zaraz zlecą się pytania w stylu sam googluj itd ale ja jakoś od wielu już lat najbardziej ufam temu właśnie forum. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi