KewinzOpola Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Cześć, Chce kupic rower. Problem w tym, że kompletnie się na tym nie znam. Mam 185 cm wzrostu i ważę 94 kg. Szukam roweru głównie do jazdy po mieście, w miarę lekkiego, bo będę musiał wnosić go na piętro wnieść. Będę wdzięczny za pomoc Na razie znalazłem: Merida CROSSWAY 15 28" 22/23 – rower crossowy z hamulcami tarczowymi Rower miejski KALKHOFF Image Lite | CentrumRowerowe.pl Rower miejski Elops Speed 900 BTWIN | Decathlon Rower miejski długodystansowy Elops 500 wysoka rama ELOPS | Decathlon czy macie inne modele warte uwagi? Jak kupować to od razu z amortyzatorem? Cytuj
RabbitHood Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Marin kenfild/fairfax/muirwoods - w zależności co znajdziesz na promocji i bardziej ci się podoba. Dla mnie to jedne z fajniejszych mieszczuchów. Cytuj
Pablo59 Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu bierz kalkhoffa póki jeszcze są .... alternatywnie kands speedfight rama 53 cm Cytuj
WojtasTaba Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 4 godziny temu, KewinzOpola napisał: Jak kupować to od razu z amortyzatorem? Jak nie masz parcia na amortyzator to tylko się z tego cieszyć 👍 Jak będzie amortyzator to będzie, ale jeśli masz wybór i masz takie podejście to spoglądaj bardziej w sztywniaki 👍 Cytuj
KewinzOpola Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Dzieki wszystkim. Zamówiłem Kalkhoff Image Lite 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi