KewinzOpola Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Cześć, Chce kupic rower. Problem w tym, że kompletnie się na tym nie znam. Mam 185 cm wzrostu i ważę 94 kg. Szukam roweru głównie do jazdy po mieście, w miarę lekkiego, bo będę musiał wnosić go na piętro wnieść. Będę wdzięczny za pomoc Na razie znalazłem: Merida CROSSWAY 15 28" 22/23 – rower crossowy z hamulcami tarczowymi Rower miejski KALKHOFF Image Lite | CentrumRowerowe.pl Rower miejski Elops Speed 900 BTWIN | Decathlon Rower miejski długodystansowy Elops 500 wysoka rama ELOPS | Decathlon czy macie inne modele warte uwagi? Jak kupować to od razu z amortyzatorem? Cytuj
RabbitHood Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Marin kenfild/fairfax/muirwoods - w zależności co znajdziesz na promocji i bardziej ci się podoba. Dla mnie to jedne z fajniejszych mieszczuchów. Cytuj
Pablo59 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu bierz kalkhoffa póki jeszcze są .... alternatywnie kands speedfight rama 53 cm Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi