Nurbon Napisano Sobota o 12:13 Napisano Sobota o 12:13 Witam, jak w tytule. Poszukuję taniego licznika z GPS który: - pasuje pod uchwyt garmina -nie gubi sygnału bo jeżdżę po górach i lasach -nie potrzebuje map ani prowadzenia po śladzie -nawet łączności z telefonem nie wymagam bo i tak ręcznie z laptopa wrzucam Mam Garmina edge 200 przez 7 lat i dziś przestał zapisywać trasy. Szukam czegoś podobnego, zakup pewnie na Ali. Widzę że są: coospo bc107, igpsport bsc100s, xoss GG plus, cycplus m1. Co najlepiej wybrać, jest coś godnego polecenia w góry a może jakiś inny? Pozdrawiam Cytuj
keltu Napisano Sobota o 12:16 Napisano Sobota o 12:16 Polecam BSC100, miałem z 2 sezony i spisywał się bardzo dobrze. 1 Cytuj
Greg1 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Też polecam BSC100 a nawet BSC100S - mam, sprawuje się świetnie, wygląda też bardzo dobrze 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi