Punkxtr Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Hej, mam prośbę do zainteresowanych osób. Prowadzę swój kanał na YouTube i ktoś podrzucił mi pomysł, żebym stworzył cykl filmów, w których dyskutuję o Waszych rowerach. Ameryki nie odkrywamy na nowo, ale w sumie jest przy tym dobra zabawa 🙂 Jeśli ktoś chciałby przesłać zdjęcie własnego roweru/rowerów - śmiało! Poproszę o mail na kontakt@serwisbajka (lub punkxtr@gmail.com) z opisem Waszego sprzętu, słowem od Was na jego temat i tytułem wiadomości "Film". Jest pełna dowolność w doborze rowerów, akcja nie jest ograniczona czasowo. Możecie wysłać coś dziś, jutro, za miesiąc, w przyszłym roku. Z góry dziękuję! A tutaj pierwszy odcinek: 3 Cytuj
Greg1 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Czyli takie na poważnie "Rowery Widzów" od chłopaków z Podlasia Cytuj
100lar3k Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Rowery do z rocznika Maks 2010 rok, jeśli dobrze zrozumiałem to co było mówione na filmie. Czyli retro mtb Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi