Roballinho Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu W pudełku z klamotami znalazłem iphone'a SE 1st. gen. Od ćwierć wieku lat jestam makowcem, który gardzi windą, ale telefonu z jabłkiem nigdy nie miałem. Kiedyś dał mi go ojciec, pobawiłem się wtedy chwilę, ale z racji wielkości, czyli małości, nie przypadł mi do gustu. Odłożyłem i zapomniałem o nim, do czasu, aż wczoraj znów wpadł mi w łapy. Teraz jednak postanowiłem dać mu nowe życie i wykorzystać w charakterze komputera na kierownicy. Zaktualizowałem soft – jest wsparcie. W tej chwili iOS legitymuje się numerkami 15.8.4. i coś tam do wyboru z appstore'a się znajdzie. Szukam więc jakiejś czytelnej aplikacji z podstawowymi pomiarami i nawigacji, najlepiej 2w1. Ekran jest nieduży, więc apka ta musi dobrze go zagospodarować. Jeśli ktoś z Was używa tego lub nieco większego Ajfona (do 4,5") i może coś polecić, co spełnia moje niezbyt wyszukane kryteria, to proszę o wsparcie. Możecie mi też polecić jakieś wodoszczelne etui z wytrzymałym klipsem do montażu na kierownicy. Mam Topeaka, ale ono jest wielkie. Wolałbym coś bardziej przylegającego do obudowy telefonu. Cytuj
cervandes Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Pogoń to w cholerę za kilka stów na olxie i. kup licznik. Dziękuję za uwagę. Cytuj
KSikorski Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Spigen gearlock i sp connect chyba mają gotowe etui z zintegrowanym gniazdem do montażu do uchwytu. Cytuj
Roballinho Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu Mam takiego drybaga, chyba do telefonu z nieco większym ekranem. Na pewno jest to szczelne, ale wygląda i obsługuje się dramatycznie źle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi