KNKS Napisano 27 Maja Napisano 27 Maja Mam "na zapasie" dętkę TPU. Pytanie, czy ktoś sprawdzał jak zniesie ona strzał z naboju co2 do ciśnienia na poziomie 7,2-7,4 bar ? Pacjent: szybka szosa 28C. Prosiłbym o wypowiedź użytkowników którzy mają taki zabieg za sobą. Teoretykom i profesorom od filmików z jutuba od razu podziękuje. Cytuj
nctrns Napisano 27 Maja Napisano 27 Maja Nabijałem CO2 28C i różowe ridenow do ~5bar, bez problemu, nie widzę powodu, dla którego wyższe ciśnienie miałoby tu coś zmienić, póki opona to zniesie. 1 Cytuj
KNKS Napisano 27 Maja Autor Napisano 27 Maja @nctrns Podobno niska temperatura nie służy TPU. Podobno. Cytuj
Eathan Napisano 27 Maja Napisano 27 Maja (edytowane) @KNKS z mlekiem był problem. Z tym się spotkałem. Ale rozwiązaniem jest umieszczenie wentyla na górze i wtedy zimne powietrze nie idzie w mleko i jest ok. Edytowane 27 Maja przez Eathan 1 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 27 Maja Mod Team Napisano 27 Maja Kurde, a liczyłem, że ktoś odpowie jak napompować Mazowszanką, albo Pepsi... Cytuj
KSikorski Napisano 27 Maja Napisano 27 Maja (edytowane) 48 minut temu, KNKS napisał: @nctrns Podobno niska temperatura nie służy TPU. Podobno. Tutaj przykład aplikacji z TPU z definicji do niskich temperatur. https://solutions.covestro.com/en/highlights/articles/stories/2024/desmopan-ap-revolutionizing-tpu-polyethers Edytowane 27 Maja przez KSikorski 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi