chudzinki Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu (edytowane) A ktoś jest w stanie doradzić czy taką trasę https://mapy.com/s/behotonuge przyjemniej robić zgodnie ze wskazówkami zegara czy przeciwnie? Na FB jest dziewczyna, która ma objeżdżone tamte strony, ale nie pamiętam nicku. Ktoś ją kojarzy? EDIT. Znalazłem! Anita Sięka 🙂. Edytowane 3 godziny temu przez chudzinki Cytuj
Maciorra Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Ze sto lat nie byłem w Gorcach, ale na ile pamiętam okolice to kierunek zwiedzania bez znaczenia;) 1 Cytuj
lewocz Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Z Obidowej na Turbacz lecie wygodna stokówka ( Trasa Narciarska Śladami Olimpijczyków) więc w miarę łatwo zdobywać tam wysokość więc to dobra opcja na rower. Ta dolna część trasy to już nie pamiętam jak tam jest ale generalnie powinno być w dół 1 Cytuj
chudzinki Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu @lewocz zapewne piszesz o tym: Zastanawiałem się, ale czy to nie będzie zbyt nudny podjazd? A może nie warto się pchać czarnym szlakiem przez Bukowinę...? Cytuj
lewocz Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Początek faktycznie jest smętny ale to standard w Gorcach. Dopiero jak się wyleci wyżej robi się ciekawie. Tyle, że nie wiem jak tam formalnie jest z jazdą na rowerze, trzeba by to sprawdzić. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi