XPLUMMY Napisano 10 Czerwca Napisano 10 Czerwca 3 godziny temu, Greg1 napisał: Generalnie rower bardzo dobry i wart ceny. Jeśli to Twój rozmiar to na pewno wolałbym niż Eskera na Cuesie 1x10, który kosztuje niewiele mniej. Widywałem też na olx Cube Nulane Race za 3 tys. zł, czyli rowery z wyposażeniem dokładnie takim jak ten c:62 tylko na aluminiowej ramie https://www.olx.pl/d/oferta/rower-cube-sl-road-pro-28-cali-2022-rama-50-r-szybki-i-leciutki-CID767-ID11xhdV.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=1 Taki jak twój też na tiagrze? pozwoliłam sobie podejrzeć na profilu bo zauważyłam coś podobnego Cytuj
Greg1 Napisano Środa o 07:33 Napisano Środa o 07:33 Tak, mój też był na Tiagrze (był bo go sprzedałem jakieś 3 czy 4 tygodnie temu, za dużo rowerów się porobiło w garażu ) ale mój był przerobiony ze "zwykłego" SL Road z 2017 roku na Clarisie. Szczerze mówiąc nawet nie wiedziałem, że wychodziły one też na Tiagrze bo wersja Pro wcześnej wychodziła na Sorze 2x9, tak było w roczniku 2017, 2018, dopiero od roku 2019 wprowadzili Tiagrę w Pro (poszperałem na stronach archiwalnych Cube i się doszkoliłem ) i z tego roku jest ten rower z ogłoszenia a nie z 2022 r. (można sprawdzić po malowaniu na stronach archiwalnych Cube) bo w 2022 roku wprowadzili GRX-a 2x10 w wersji Pro a od roku 2021 był też karbonowy widelec i sztywne osie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi