spidelli Napisano 6 Kwietnia Napisano 6 Kwietnia (edytowane) No i u mnie białe g... leci... Edytowane 6 Kwietnia przez spidelli Cytuj
pecio Napisano 6 Kwietnia Autor Napisano 6 Kwietnia @spidelli było się śmiać z dziadziusia....... a u mnie tymczasem "działa " to co Kopernik " wstrzymał" . Cytuj
szajbna Napisano 6 Kwietnia Napisano 6 Kwietnia Tak u mnie też świeci a pomiędzy posypuję ale nie groźnie. Cytuj
spidelli Napisano 6 Kwietnia Napisano 6 Kwietnia Takie 3 płatki na krzyż ale zawsze to śnieg. A ja w Arizonie byłem, na Ironmanie Cytuj
pecio Napisano 6 Kwietnia Autor Napisano 6 Kwietnia A mnie na bilet Pan Am i takie dalekie latanie nie stać. Byłem tylko na bidnej Słowacji i w Portugali. Cytuj
chopmaz Napisano 7 Kwietnia Napisano 7 Kwietnia Czy aktywności z Rouvy wliczają się do wyzwań Garmina? Podłączyłem obie aplkacje (aktywności w jedną stronę czyli z Rouvy do Garmina) i nie wilcza. Jazdy ze Zwifta wliczało. Cytuj
chopmaz Napisano 7 Kwietnia Napisano 7 Kwietnia Ok, można to zrobić w fitfiletools. Trzeba dać producenta jako tacx. Cytuj
pecio Napisano 9 Kwietnia Autor Napisano 9 Kwietnia "R"........ to czeski stan umysłu , albo raczej czeski film ( nie wiadomo o co w nim chodzi). Po przeklikaniu się przez " czy na pewno " pod różnymi postaciami aby zrezygnować z subskrypcji , po otrzymaniu potwierdzenia o rezygnacji nagle dostaję maila . A w nim , że mój plan został przedłużony . W załączeniu faktura .................na zero ojro. Mam kolejny miesiąc gratis. 😁 I jak tu nie kochać bramburky w zestawie z Pilznerem.🤣 2 Cytuj
spidelli Napisano 9 Kwietnia Napisano 9 Kwietnia Pokud jste vykopal zakopaného křečka, pane @pecio jste bohužel nekrofil 🤣 Cytuj
pecio Napisano 9 Kwietnia Autor Napisano 9 Kwietnia Ano pane ... chomik jest zakopany w zakopanym ale tak nie do końca okopany. Z powodu mojej domniemanej perwersji czyli zamiłowania do nieświeżego stanu skupienia chomika należy się tylko cieszyć Panie @spidelli. Z znanych oczywistych względów makroekonomicznych .😁 1 Cytuj
spidelli Napisano 9 Kwietnia Napisano 9 Kwietnia Jak se na zoofila sluší, právě jsem slezl z křečka 😎 Cytuj
pecio Napisano 9 Kwietnia Autor Napisano 9 Kwietnia O zoofilię nie posądzam. Są dwie opcje- jesteś posiadaczem wysublimowanego podniebienia i w takim wypadku delikatne , kruchutkie mięsko trafiło do gara. Druga opcja - zwyrodnialec , w tej alternatywnej rzeczywistości skatowałeś chomika młotkiem 😁 Tak czy siak mam złe wiadomości - demon chomika powróci aby Ciebie prześladować. I to już niebawem. Cytuj
spidelli Napisano 11 Kwietnia Napisano 11 Kwietnia @pecio w cudowny sposób pomnożył moje dni na chomiku o kolejne 30 więc kręcę i tylko ładna pogoda mnie może od tego odwieść. Jak se říká zpocenému starému chlápkovi, který sleze z kola pro křečky a těžce dýchá? Cytuj
pecio Napisano 11 Kwietnia Autor Napisano 11 Kwietnia W firmowej / domowej nomenklaturze takich " starych chlapków" nazywają idiotami .😉 Bo kto to widział aby się pedalić na postoju .🤣 1 Cytuj
spidelli Napisano 12 Kwietnia Napisano 12 Kwietnia (edytowane) @pecio Wiesz, że te matoły jednak mi pobrały kasę? Edytowane 12 Kwietnia przez spidelli 1 Cytuj
pecio Napisano 12 Kwietnia Autor Napisano 12 Kwietnia (edytowane) @spidelli ja już drugi raz na tym "wózku" jadę i nic nie pobrali. Podstawa wypowiedzieć subskrypcję. Wypowiadasz obecną . Potem wchodzisz znowu w temat miesięcznej . Wklepujesz. Potem po potwierdzeniu i otrzymaniu faktury " 0" znowu wypowiadasz. Do czasu wygaśnięcia robisz pedalstwo. Edytowane 12 Kwietnia przez pecio Cytuj
szajbna Napisano 12 Kwietnia Napisano 12 Kwietnia 3 godziny temu, spidelli napisał: @pecio Wiesz, że te matoły jednak mi pobrały kasę? to zemsta chomika 2 Cytuj
spidelli Napisano 12 Kwietnia Napisano 12 Kwietnia (edytowane) Ja miałem Duo - kod nie chciał przejść. Zmieniłem na pojedynczą i wszedł - stąd miałem ten zrzut ekranu, że 0. A potem mi pobrali 14,99. To nie są @pecio absolutnie pretensje do Ciebie, bo kod wszedł, to oni mają jakiś burdel, że potem jednak kasę pobrali - zamierzam coś do nich napisać w tej sprawie ale teraz dnia szkoda 5 minut temu, szajbna napisał: to zemsta chomika albo za '68 Edytowane 12 Kwietnia przez spidelli Cytuj
pecio Napisano 13 Kwietnia Autor Napisano 13 Kwietnia @szajbna nie przejmuj się , kolegę naszego zwyrodnialca 😉 to i nawet na Onecie już piętnują . Mają się z te praktyki dewiacyjne @spidelli zabrać komisarze ludowi w ramach chomiczego ładu . Będzie prawdopodobnie na stałe przytwierdzony do siodełka . 1 Cytuj
spidelli Napisano 13 Kwietnia Napisano 13 Kwietnia Komisarze powinni wydać nakaz golenia łbów na łyso, patrz piętro nad chomikiem 🤣Wstrząsający los gołębi Cytuj
pecio Napisano 13 Kwietnia Autor Napisano 13 Kwietnia No przez " ludziów " kurczy się flora i fauna. Cytuj
spidelli Napisano 14 Kwietnia Napisano 14 Kwietnia Wczoraj pękła setunia a dzisiaj coś mokry asfalt za oknem... Cytuj
ernorator Napisano 14 Kwietnia Napisano 14 Kwietnia Zima przepracowana uczciwie, wyjazd był w sumie na Z2 bez spiny ale ostatnie 10km musiałem nadgonić bo miałem wrócić na konkretną godzinę. Same PRy na drodze, którą bardzo dużo jeżdżę i mam z 50 przejazdów. Cytuj
szajbna Napisano 16 Kwietnia Napisano 16 Kwietnia (edytowane) W dniu 14.04.2025 o 05:24, spidelli napisał: Wczoraj pękła setunia a dzisiaj coś mokry asfalt za oknem... Dobra też spuściłem z kołowrotka futrzaka Edytowane 16 Kwietnia przez szajbna dodano zdjęcie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi