szajbna Napisano Środa o 13:18 Napisano Środa o 13:18 @ernorator bike/sleep balance work only as much as you have to 😉 Pokręciłem ostro przez tydzień czas na przerwę dłuższą ....czyli do weekendu 🤣 W górach nowe asfalty szykują na TdP 👍 2 Cytuj
pecio Napisano Piątek o 05:22 Autor Napisano Piątek o 05:22 (edytowane) Dzisiaj muszę udać się do kina na film pt." Chomik reaktywacja" . Tytułowy Neochomik wybrany przez KRS ma spotkać się z wyrocznią na komisji zijonusa . Po drodze spotyka agenta .............😁 Ale pogoda zrobiła się paściasta.😪 Edytowane Piątek o 05:48 przez pecio Cytuj
pecio Napisano Piątek o 08:00 Autor Napisano Piątek o 08:00 (edytowane) @spidelli twój na " tirze " jeździ ? Donos do krokodyli muszę zrobić aby tacho Tobie (chomikowi ) przewietrzyli . 😁 Edytowane Piątek o 08:01 przez pecio Cytuj
szajbna Napisano Piątek o 08:10 Napisano Piątek o 08:10 Leje ale od jutra słońce, ja wpasowalem treningi w pogodę czekam na weekend. Cytuj
dfq Napisano Piątek o 12:01 Napisano Piątek o 12:01 (edytowane) @spidelli bo łykasz km na chomiku jak tirowiec 🤣. Ja w tym roku tylko 700km Edytowane Piątek o 12:06 przez dfq Cytuj
pecio Napisano Piątek o 12:25 Autor Napisano Piątek o 12:25 (edytowane) @dfq w błyskotliwy sposób przedstawił rozwinięcie myśli mej 😁. Edytowane Piątek o 12:31 przez pecio Cytuj
spidelli Napisano Piątek o 17:50 Napisano Piątek o 17:50 (edytowane) Powiem Wam, że dziś trochę pojeździłem wypożyczonym elektrykiem. Rogal na twarzy generalnie, wyrywa spod tyłka. Wprawdzie to nie rower ale też fajnie Zostawiłem moje 3 cylindry na przeglądzie w serwisie a wypożyczyłem sobie Cuprę Born - 230 KM i 310 Nm momentu. Na początku stres, bo automat, bałem się że w miejskim korku użyję instynktownie lewej nogi ale nic takiego się nie wydarzyło. Po południu nawet luźniej było na mieście, to sobie porobiłem sprinty spod świateł Jeżdżę mieszczuchami więc porównanie żadne, ale toto lata jak rakieta. Ino steruje się wszystkim z tableta, wolę swoje pokrętła, są bardziej intuicyjne Edytowane Piątek o 17:50 przez spidelli 2 Cytuj
pecio Napisano wczoraj o 17:17 Autor Napisano wczoraj o 17:17 (edytowane) No mi też dziś wyrywało z tyłka .......kłaki. 😁 Tylko 120 z groszami wpadło bo po drodze telefon i zjazd do bazy. Ale jutro polecę sobie na cały dzionek.....a jaaak. Edytowane wczoraj o 17:18 przez pecio 2 Cytuj
spidelli Napisano wczoraj o 17:25 Napisano wczoraj o 17:25 Ja dzisiaj odpuszczam; próbowałem coś w parku maszynowym pogrzebać ale mam taką niemoc, że tylko koło przymierzyłem z roweru do roweru; z Gestalta będzie gravel pełną gębą na pełnym GRX w sam raz na OLX i dostanie gó.. gumowe opony z Gianta a ja sobie kupię semi slicki 50 do turystyki a jak! 1 Cytuj
spidelli Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu (edytowane) Edytowane 12 godzin temu przez spidelli 1 Cytuj
pecio Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu U mnie dziś było ambitne przemieszczanie w 3D. Nie tak jak dystans a parametr poprzeczny 😁do niego wpadł ładny ........2784 " meterki " . W 3/4 drogi stwórca mnie opuścił i musiałem się ratować dawką Delicji szampańskich plus kofeinką z Pepsi co by na bazę się dotoczyć. 2 Cytuj
spidelli Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Stówkę ledwo wymęczyłem, wiało chłodem, po 10 km chciałem zawracać ale nad sadzawką wypiłem kawkę, pogrzałem się w słoneczku i chęć życia wróciła 1 Cytuj
szajbna Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu U mnie solidnie wieje, sobota i niedziela zrobiłem sobie interwały na podjazdach 👍, szybkie wypompowanie 😩 i do domu. Na długie jazdy słaba pogoda, ale coś na majówkę może się uda zrobić nowego 😎 1 Cytuj
spidelli Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Wciąż trzymam Gestalta w chomiku Graty czekają, ma lecieć na OLX po wymianie biżuterii ale ciągle korzystam No ale chomik opłacony do 11 maja, potem nie przedłużam. Notabene te czeskie pe piczki olały mojego maila z pytaniem, dlaczego jednego dnia mi kod zaliczyli a drugiego ściągnęli kasę Edytowane 55 minut temu przez spidelli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi