Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@ernorator bike/sleep balance 

work only as much as you have to 😉

Pokręciłem ostro przez tydzień czas na przerwę dłuższą ....czyli do weekendu 🤣

W górach nowe asfalty szykują na TdP 👍  

20250423_122231.jpg

• +1 pomógł 2
Napisano (edytowane)

Dzisiaj muszę udać się do kina na film pt." Chomik reaktywacja"  . Tytułowy Neochomik  wybrany przez KRS  ma spotkać się z wyrocznią na komisji zijonusa . Po drodze spotyka agenta .............😁

Ale pogoda zrobiła się paściasta.😪

Edytowane przez pecio
Napisano (edytowane)

@spidelli twój    na " tirze "  jeździ ?  Donos do krokodyli muszę zrobić aby  tacho Tobie (chomikowi )  przewietrzyli . 😁

Edytowane przez pecio
Napisano (edytowane)

Powiem Wam, że dziś trochę pojeździłem wypożyczonym elektrykiem. Rogal na twarzy generalnie, wyrywa spod tyłka. 

Wprawdzie to nie rower ale też fajnie :) Zostawiłem moje 3 cylindry na przeglądzie w serwisie a wypożyczyłem sobie Cuprę Born - 230 KM i 310 Nm momentu. Na początku stres, bo automat, bałem się że w miejskim korku użyję instynktownie lewej nogi ale nic takiego się nie wydarzyło. Po południu nawet luźniej było na mieście, to sobie porobiłem sprinty spod świateł ;) 

Jeżdżę mieszczuchami więc porównanie żadne, ale toto lata jak rakieta. Ino steruje się wszystkim z tableta, wolę swoje pokrętła, są bardziej intuicyjne :D 

Edytowane przez spidelli
  • Haha 2
Napisano (edytowane)

No mi też dziś wyrywało z tyłka .......kłaki. 😁

Tylko 120 z groszami wpadło bo po drodze telefon i zjazd do bazy. Ale jutro  polecę sobie na cały dzionek.....a jaaak.

Edytowane przez pecio
  • +1 pomógł 2
Napisano

Ja dzisiaj odpuszczam; próbowałem coś w parku maszynowym pogrzebać ale mam taką niemoc, że tylko koło przymierzyłem z roweru do roweru; z Gestalta będzie gravel pełną gębą na pełnym GRX w sam raz na OLX i dostanie gó.. gumowe opony z Gianta a ja sobie kupię semi slicki 50 do turystyki a jak!

• Smutny 1
Napisano

U mnie dziś było  ambitne przemieszczanie  w 3D.  Nie tak jak dystans  a parametr poprzeczny  😁do niego  wpadł ładny ........2784 " meterki " .  W 3/4 drogi  stwórca mnie opuścił  i musiałem się ratować dawką Delicji szampańskich  plus kofeinką z Pepsi  co by na bazę się dotoczyć.

• +1 pomógł 2
Napisano

U mnie solidnie wieje, sobota i niedziela zrobiłem sobie interwały na podjazdach 👍, szybkie wypompowanie 😩 i do domu.

Na długie jazdy słaba pogoda, ale coś na majówkę może się uda zrobić nowego 😎 

• +1 pomógł 1
Napisano (edytowane)

Wciąż trzymam Gestalta w chomiku :) Graty czekają, ma lecieć na OLX po wymianie biżuterii ale ciągle korzystam :D 

No ale chomik opłacony do 11 maja, potem nie przedłużam. Notabene te czeskie pe piczki olały mojego maila z pytaniem, dlaczego jednego dnia mi kod zaliczyli a drugiego ściągnęli kasę :D 

Edytowane przez spidelli