Gość Stanley Napisano 26 Września Udostępnij Napisano 26 Września Dzień dobry, proszę o identyfikację roweru. Fotka 1 Fotka 2 Pozdrawiam Stanley Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kamilmozej Napisano 27 Listopada Udostępnij Napisano 27 Listopada Charakterystyczna dzwignia pod kierownicą kojarzy mi się z rowerami z Indii, Pakistanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Greg1 Napisano 28 Listopada Udostępnij Napisano 28 Listopada (edytowane) Nie dźwignia z Indii/Pakistanu tylko nasze europejskie - to jest przedni hamulec, który od góry naciska oponę i stare niemieckie (holenderskie chyba też) rowery miały takie hamulce. Edit. Przykładowy stary, niemiecki rower z neta z takim hamulcem: Edytowane 28 Listopada przez Greg1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 JWO Napisano 28 Listopada Udostępnij Napisano 28 Listopada MAm gdzies na wsi taki rower. Dostalem na urodziny od przyjaciol . Moze nie ten sam model, ale bardzo podobny. Made in PRC . Teraz sobie uswiadomilem ze mam 9 rowerow 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 spidelli Napisano 30 Listopada Udostępnij Napisano 30 Listopada (edytowane) Też kojarzę taki typ hamulca ze starymi, dziadkowymi "poniemieckimi" rowerami. Co nie zmienia faktu, że ten mechanizm może być stosowany w rowerach z Azji; w Indiach zdaje się potrafią klepać samochody prze pół wieku w niezmienionej postaci, kto lubi "Wheelers Dealers" wie o czym mowa Hindustan Ambassador – Wikipedia, wolna encyklopedia @JWO Pan się przeniosłeś do Europy? Edytowane 30 Listopada przez spidelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 JWO Napisano 30 Listopada Udostępnij Napisano 30 Listopada @spidelli Już od prawie dwóch lat, mieszkam na obrzeżach Szwarzwaldu. Dlatego porzuciłem szosę, na rzecz mtb enduro. Teraz mam zawsże, albo pod górkę, albo z górki. Zero płaskiego. Kilkusetkilometrową trasy jak w Szanghaju, to już historia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 spidelli Napisano 30 Listopada Udostępnij Napisano 30 Listopada Dopiero dziś zatrybiłem miejscówkę w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Stanley
Dzień dobry,
proszę o identyfikację roweru.
Fotka 1
Fotka 2
Pozdrawiam
Stanley
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi