Skocz do zawartości

[Licznik rowerowy] Edge explore 2 vs 840/1040 vs coś innej firmy(

adam94x

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozważam licznik hammerhead, czytałem o karoo 2 - minus bardzo krótki czas pracy baterii, reszta to raczej plusy, ciekawe że ma system androida. Pytanie jak z oryginalnymi mapami, lepsze/gorsze niz w garminie? Ma teraz wyjść nowy model karoo 3 o którym nic jeszcze nie wiwdomo, może to jego kupię? Kto wie. Nie śpieszę się z decyzją, na razie moja forma nie pozwala na długie eskapady, więc sprzętu nie wykorzystam 🙃😄

Napisano

Czy 10-12 godzin to bardzo krótko? Chyba nie. Ma więcej minusów niż bateria, choćby uciążliwa synchronizacja po wifi lub GSM, layout map ładniejszy niż na stockowym garminie. Ja jestem zadowolony z karoo 2, ale mi pomogła w decyzji mocno cena, jak by mi nie podpasował sprzedałbym z niewielką stratą. 

To że jest na androidzie praktycznie nic nie daje, żadnej korzyści z tego nie ma. 

Napisano

Jaki gsm? Masz na mysli GPS? Jak jezdze to mam podlaczone czujniki (w zaleznosci od roweru), telefon (bluetooth) i GPS. Jedynie jazdy wg kursu uzywam tylko gdy nie znam trasy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...