pecio Napisano Niedziela o 15:35 Napisano Niedziela o 15:35 (edytowane) Płacze o mapę bazową . Nie jest potrzebna. A mapa bazowa to jest taka podstawowa drogówka z najgłówniejszymi drogami krajowymi. U mnie idzie zawsze pierwsza do odstrzału. @chopmaz muszę swojego Garniaka doprowadzić do stanu fabrycznego odnośnie map co bym wiedział jak teraz się kształtują pliki mapowe. Mapy z bardzo dobrymi danymi wysokościowymi są płatne. Te z trochu gorszymi ale i tak o niebo lepszymi danymi niż garminowskie to masz tu https://www.velomap.org/ Edytowane Niedziela o 15:35 przez pecio 1 Cytuj
chopmaz Napisano Niedziela o 15:49 Napisano Niedziela o 15:49 @pecio Dzięki, ja właśnie zrobiłem reset do ustawień fabrycznych. Garmin mi się zresetował jak leżał sobie przede mną na biurku. Z map mam tylko OSM i nic więcej. Przejrzę to co podesłałeś. Cytuj
ViP3R Napisano Niedziela o 21:39 Napisano Niedziela o 21:39 Dziś zrobiłem sobie trasę w Komoot, następnie export do gpx oraz import do Garmin Connect Mobile. Apka ładnie wykryła 11 pojazdów (jak na screenie). Wysłałem kurs do EE2 a ten widzi tylko 2 podjazdy. W ustawieniach mam włączone ClimbPro oraz wykrywanie pojazdów bez kategorii czyli wszystkie. Najgorsze jest to, że większość tej trasy pokonałem w zeszłym roku tworząc inne pliki gpx i wtedy większość pojazdów po imporcie tych plików do EE2 była w nim widoczna. Co tu się mogło skopać? Cytuj
Eathan Napisano wczoraj o 03:49 Napisano wczoraj o 03:49 Ciekawa sprawa. Niby w connect mam liczbę metrów w pionie, ale nie ma profilu na wykresie. Dziurko drożne. Soft 27,10. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi