Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

@Talrand zamawiałem/kupowałem w zeszłym roku - wszystko bez problemów: zamówienie, płatność PayPalem, wysyłka następnego dnia DPD, dostarczona 4 dni później. Pakowanie w karton zastępczy 🙂 (to pewnie zależy, co kupujesz), ale ramę na podstawie faktury pdf bez problemu zarejestrowałem na stronie producenta.

Edytowane przez HSM
  • +1 pomógł 1
Napisano
W dniu 15.04.2025 o 14:17, Talrand napisał:

Ktoś zamawiał z gt2.bike? Ta lista ram i ich ceny mocno mnie kuszą do budowy XCka od podstaw...

Jeżeli się skusiłeś to obejrzyj dokładnie ramę, na niemieckim forum jest drobna afera gdyż rama dotarła z taką naklejką...

image.png.82b277327f09797a5965827d4a83327d.png

• Haha 1
  • Zmieszany 4
Napisano

Odnośnie naklejki na KTMie - na rzeczonym forum zacytowano odpowiedź z KTMa (nie GT2), że naklejka jest tam pomyłkowo i więcej ram miało taki przypadek, i jest to rama przeznaczona do normalnej eksploatacji.

Napisano

Na zdrowie @keltu. To dlatego sprzedajesz nowy nabytek 🙂.

Powiem szczerze, że gdyby nie fakt, że po kilku przejażdżkach z Magene C606 stwierdziłem, że i tak muszę mieć na kierownicy telefon z dużą mapą to pewnie też bym się skusił.

• +1 pomógł 1
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Dominiony mają symetryczne klamki , więc jest i przód :) 

Swoją drogą bardzo je polecam , niesamowite hamulce. Jeden "feler" , przewody grubsze o 1 mm, można się umęczyć przeciskając przez ramę. 

• +1 pomógł 1
Napisano

Czyli kolejne obok Magury i np. Formula Cura  z uniwersalnymi klamkami. Mniejsi gracze starają się jakoś odróżnić od gigantów na S..

Napisano

Forum bawiąc uczy, ucząc bawi, faktycznie chyba tak jest, w sumie osobiście hamulców żadnych Srama nie mam oprócz kompletu Rivali leżących na półce w razie nawrotu (coraz mniej prawdopodobnego) jakiś gravelowych ciągot... Za to poleciałem do garażu i potwierdzam że Tektro z różnych linii (M275 i Orion) są różne dla lewych i  prawych... :)