Gość Napisano 18 Marca 2022 Napisano 18 Marca 2022 Kiedyś, chyba tutaj, przewijał się temat filmów z "odnawiania". W ogóle nie widać że motocykl został celowo zalany błotem. Strzelam że rdza też została wykonany w taki sposób. Miejscami widać rdzawe zacieki. No i skoro taki opuszczony i zardzewiały, to dlaczego śruby wykręcają się bez problemu i są w stanie idealnym? Czego to ludzie nie zrobią... Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 20 Marca 2022 Mod Team Napisano 20 Marca 2022 Trajkowy parowozo - grill 1 Cytuj
__guest Napisano 21 Marca 2022 Napisano 21 Marca 2022 Adry bardzo fajne filmy wrzuca, takie z normalnymi ludzikami, którzy złapali bakcyla i chcą dalej w klimat rowerowy ... Cytuj
Gość Napisano 24 Marca 2022 Napisano 24 Marca 2022 A w niedzielę , piękna techniczna trasa we Francji: https://www.redbull.com/int-en/events/uci-mountain-bike-world-cup-lourdes Cytuj
__guest Napisano 25 Marca 2022 Napisano 25 Marca 2022 Film od maniaków rowerowych zarażonych pasją rowerową, dla maniaków rowerowych zarażonych pasją rowerową ... 1 Cytuj
__guest Napisano 26 Marca 2022 Napisano 26 Marca 2022 Trasa nie jest jakoś specjalnie trudna, podoba się fajnie zmontowany film i super zdjęcia, ktoś się postarał, wyszedł fajny film ... Cytuj
Mod Team sznib Napisano 29 Marca 2022 Mod Team Napisano 29 Marca 2022 Ciekawa trasa, taka nie za szeroka. 3 Cytuj
chudzinki Napisano 29 Marca 2022 Napisano 29 Marca 2022 Czyli da się ćwiczyć umiejętności nie balansując nad kilku bądź kilkunastometrową kamienistą przepaścią 😉. Cytuj
Nial Napisano 30 Marca 2022 Napisano 30 Marca 2022 Nowy film ode mnie, odpowiadający na ciągle powracające pytanie... CZY JEST SMAR? 1 Cytuj
Mod Team sznib Napisano 31 Marca 2022 Mod Team Napisano 31 Marca 2022 Jeśli chodzi o bieganie, obawiam się że rekin by etapu nie ukończył. 1 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 1 Kwietnia 2022 Mod Team Napisano 1 Kwietnia 2022 Eee tam, od małego piękniejszy jest duży : 1 Cytuj
Artwro Napisano 1 Kwietnia 2022 Napisano 1 Kwietnia 2022 W dniu 29.03.2022 o 07:34, sznib napisał: Ciekawa trasa, taka nie za szeroka. Napiszę tak:dostałby rower pt:Romet Sprint,oraz schody na Dzierżyńskiego(teraz Dominikański)albo przejście Świdnickie we Wrocku,ciekawe czy byłby taki kozak. Cytuj
__guest Napisano 3 Kwietnia 2022 Napisano 3 Kwietnia 2022 Piotrek porównuje tarcze hamulcowe do tarcz hamulcowych Hope Tech. Osobiście preferuję nadmiar mocy przy hamowaniu jak i kontrolowanym hamowaniu połączone z modulacją. Tak jak Piotrek mówi, hamulce Hope Tech są bardzo mocne, u mnie jedynie troszku inny model, po dotarciu są jedynie jeszcze mocniejsze, dla mniej ogarniętego rowerzysty, lepiej nie zakładać, grozi psychicznym urazem przy hamowaniu ... Cytuj
__guest Napisano 3 Kwietnia 2022 Napisano 3 Kwietnia 2022 (edytowane) Może taki nie do końca mój klimat rowerów, gdyż to nie mój klimat rowerów bardziej słuchałem miłego Pana, który na filmie fajnie gada, co się będzie działo w nadchodzącym sezonie rowerowym, który również lubi dwa kółka, tylko takie troszku inne kółka, także z troszku inną geometrią ramy i klimatem podczas ganiana rowerem na dworze. Tak od siebie. Może nie znam się tak dobrze w wycenie sklepowych rowerów takich już gotowych dla klienta w sklepie jednak jakoś dalej nie mogę się przekonać do roweru gotowego ze sklepu, dalej wolę sam sobie ulepić rower pod swoją geometrię i klimatem jazdy na rowerze, a że jest droższy dwa razy, czasami więcej od takiego sklepowego odpowiednika, to już inny temat, najważniejsza jest choroba rowerowa, to znaczy psychiczna ... Fajnie niektóre firmy lecą ze sklepami rowerowymi w kulki, niedługo sklepy rowerowe będą pisać petycję i prośby o sprowadzenie roweru dla klienta i jeszcze trzeba będzie za to zapłacić. Te molochy rowerowe to już chyba mają jakąś chorobę władców, że niby są najważniejsze na rynku ... Edytowane 3 Kwietnia 2022 przez __guest Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 3 Kwietnia 2022 Mod Team Napisano 3 Kwietnia 2022 Nie mam czasu teraz oglądać ( kiedyś wrzucałem czyjś filmik stamtąd ), ale pewnie komuś się spodoba : Cytuj
Sobek82 Napisano 5 Kwietnia 2022 Napisano 5 Kwietnia 2022 https://www.instagram.com/reel/Cb5S0ijDS9K/?utm_medium=copy_link Ale urw ała. Cytuj
Brombosz Napisano 5 Kwietnia 2022 Napisano 5 Kwietnia 2022 (edytowane) Skojarzyło mi się od razu z tą chińską kupą złomu z przed kilku stron. Edytowane 5 Kwietnia 2022 przez Brombosz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi