Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Reklamacji co prawda nie zgłaszałem, ale w listopadzie, kupiłem w Bike Discount rower Radon, a kilka miesięcy później, bluzkę i hak przerzutki. 

Ze swojej strony sklep mogę zdecydowanie polecić :) Zakupy przebiegły w pełni satysfakcjonująco. Terminowa wysyłka, dobry kontakt, rowerem jestem zachwycony, a i obsługa również zasługuje na pochwałę, bo przed zakupem roweru, wymieniłem z nimi kilka maili :) 

Napisano

Zamówiłem u niech korbę GRX FC-RX820 1x12 40T 170mm. Wyszło około 300zł mniej niż u nas. Paczka była w drodze dwa dni. Wszystko ok.

• +1 pomógł 1
  • 1 rok później...
Napisano

Mam za sobą kilka zakupów w tym sklepie więc kilka uwag:

- niskie ceny, w sumie to chyba domyślny sklep do sprawdzania cen dla mnie

- czas dostawy: u mnie typowo ok 10 dni, przy czym ja płacę przelewem którego realizacja zabiera ze 2 dni robocze

- niestety opisy czasami są niepełne/mylące ( np. w ramie alu skeen trail poprzedniej generacji początowo dali dane ramy obecnej generacji).

- ceny się zmieniają, gdy pojawia się w ofercie atrakcyjny produkt w super cenie to albo szybko jest wyprzedawany albo za dzień dwa cena rośnie 10-20%

- pakowanie w sumie standardowe dla zagranicznych sklepów -zazwyczaj do pudełka wrzucają towar tak jak leży na półce i dorzucają trochę papierowego wypełniacza.

Przy ostatniej dostawie się postarali i obręcze były w pudle po kołach DT a drobnica w osobnym małym pudełku wewnątrz).

- na pytania odpisują ale nie tego samego dnia,

• +1 pomógł 1