filipog44 Napisano 13 Czerwca 2024 Napisano 13 Czerwca 2024 Reklamacji co prawda nie zgłaszałem, ale w listopadzie, kupiłem w Bike Discount rower Radon, a kilka miesięcy później, bluzkę i hak przerzutki. Ze swojej strony sklep mogę zdecydowanie polecić Zakupy przebiegły w pełni satysfakcjonująco. Terminowa wysyłka, dobry kontakt, rowerem jestem zachwycony, a i obsługa również zasługuje na pochwałę, bo przed zakupem roweru, wymieniłem z nimi kilka maili Cytuj
no1 Napisano 16 Czerwca 2024 Napisano 16 Czerwca 2024 Zamówiłem u niech korbę GRX FC-RX820 1x12 40T 170mm. Wyszło około 300zł mniej niż u nas. Paczka była w drodze dwa dni. Wszystko ok. 1 Cytuj
szymonVX Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Czołem załoga! Przymierzam sie do zakupu Radona, czy ktoś ostatnio zamawiał tam rower? Jak szybko dotarł? Cytuj
RabbitHood Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu około 2tygodni - ale jakoś termin wypadł mi w okolicach 1maja. Cytuj
Pietrash Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Też czekam na swojego. Dzisiaj dostałem e-mail że czas oczekiwania od 10 do 16 dni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi