Skocz do zawartości

[wygląd forum] nowa szata graficzna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To skoro admin i modzi udzielają się w temacie to ja się pytam. Kiedy forum wróci na taptalka. Bardzo mi tego brakuje. Z tego powodu też rzadko się wypowiadam i nie za często zaglądam.

Napisano

Ja wchodzę z poziomu telefonu, część najczęściej użytkowanych tematów mam obserwowanych i powiadomienia dostaję na mejla, więc mimochodem sprawdzam co się dzieje na forum 🙃

Napisano
18 godzin temu, 100lar3k napisał:

To skoro admin i modzi udzielają się w temacie to ja się pytam. Kiedy forum wróci na taptalka.

Już o tym kiedyś było... nie pamiętam dokładnie powodów, ale wnioski są chyba takie, że nie wróci.

• Mod Team
Napisano

A tymczasem poznikały liście, żarówki itp., co w sumie mi się podoba, bo taki np. "znachor" na forum jakby nie było rowerowym, to raczej pomyłka...

Poza tym dziwne było to, że nowi użytkownicy ze stażem powiedzmy 2 miesięcznym, mają wyższe rangi/stopnie od tych będących na forum od kilku lat, i mających po kilka tysięcy postów zamiast kilkudziesięciu...

Także mam nadzieję, że tak zostanie, a jeśli nie, to przynajmniej dobrze by było, gdyby "system ocen" był bardziej zrównoważony.

Napisano

No i elegancko, w końcu widać że avatarsko kopcę kiepa a nie trzymię lizaka z żarówką.  Podziękował. 

• 11 miesięcy temu...
Napisano

Reklamowe okienka z majtkami i i innymi duperalami skutecznie zasłaniającymi treść admini na forum potrafią ogarnąć, ale ruskie booty w co drugim temacie ich już przerastają :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...