mistrzou Napisano 5 Października 2020 Napisano 5 Października 2020 Witam, chcę wymienić oponę w tylnym kole roweru elektrycznego na którym zamontowany jest silnik. Czy da się wymienić oponę bez rozkręcania koła? Nie jestem akurat w posiadaniu tego roweru ale był on zaprowadzony do serwisu rowerowego i Pan stwierdził, że nie podejmie się wymiany opony w tylnym kole a jedyny serwis elektryków podobno jest we Wrocławiu. Ja jednak uważam, że dało by się odwrócić rower do góry kołami i wymienić oponę bez rozkręcania koła, czy mam rację czy nie obędzie się bez rozkręcania koła i mieszania w elektryce, przewodach i sterowniku?
SoloTM Napisano 5 Października 2020 Napisano 5 Października 2020 Jeśli dasz radę bez zdejmowania koła to Twój nick tutaj stanie się nieśmiertelny. Nie da się.
Gość Napisano 5 Października 2020 Napisano 5 Października 2020 No jak chcesz wymienić oponę gdy koło siedzi w ramie pomiędzy rurkami?
mistrzou Napisano 5 Października 2020 Autor Napisano 5 Października 2020 okej, to zostaje mi serwis..
cienkun Napisano 5 Października 2020 Napisano 5 Października 2020 Teraz, SoloTM napisał: Jeśli dasz radę bez zdejmowania koła to Twój nick tutaj stanie się nieśmiertelny. Nie da się. Nick zobowiązuje! (Nie traktujcie jako złośliwość tego żartu, proszę)
TheJW Napisano 5 Października 2020 Napisano 5 Października 2020 Da się! To znaczy...nie do końca całą oponę...https://www.retyre.co/
kamfan Napisano 6 Października 2020 Napisano 6 Października 2020 Chyba do końca nie zrozumieliście kolegi... Koło trzeba zdjąć (i chyba nikt tutaj nie myśli inaczej), ale jak przewody wychodzą tylko po jednej stronie koła to bez problemy wymienisz oponę bez rozkręcania elektroniki w kole. Na przyszłość zastanów się jak dobrze zadać pytanie
TheJW Napisano 6 Października 2020 Napisano 6 Października 2020 Podejrzem, że może mu o to chodzić, ale gdyby jak mówisz - sformułował pytanie inaczej - nie byłoby wątpliwości i śmieszków. Przynajmniej napisał to po polsku, bo niektórzy potrafią walnąć taki post, że hieroglify łatwiej odczytać. A potem się jeszcze obrażają, że nikt nie pomaga.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.